Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Mega: Αυτό είναι το νέο πρόγραμμα του καναλιού για την ερχόμενη σεζόν

Το πρόγραμμα της νέας τηλεοπτικής χρονιάς ετοιμάζει πυρετωδώς το Mega καθώς από τον Οκτώβριο θέλει να εισβάλλει στην τηλεοπτική αρένα με ολοκαίνουρια πρότζεκτ σε όλες τις ζώνες.

Οι αποφάσεις για το τι θα δούμε επί της οθόνης του Mega έχουν ήδη ληφθεί και το μόνο που μένει είναι να στελεχωθούν οι παραγωγές και να ξεκινήσει η υλοποίησή τους.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Δείτε το σκάφος της Ελένης και του Μάκη με το οποίο οργώνουν τις θάλασσες!
Όσον αφορά στη μυθοπλασία, οι ιθύνοντες έχουν ήδη εγκρίνει τη δημιουργία τριών σειρών που θα προβάλλονται μια φορά την εβδομάδα, δυο δραματικών και μια κομεντί που θα φέρει την υπογραφή της Μυρτώς Κοντοβά.

Η συμφωνία με τον Γιώργο Κυρίτση για την πραγμάτωση καθημερινού σίριαλ τελικά δεν ευοδώθηκε.

Στην πρωινή ζώνη η Δανάη Μπάρκα, η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, θα είναι εκείνη που θα αναλάβει την πρωινή ψυχαγωγία του κοινού καθώς θα παρουσιάζει ένα μαγκαζίνο ποικίλης ύλης με όλα τα νέα για τη σόουμπιζ συνεντεύξεις, στήλες, μαγειρική.

Στο καθημερινό πρόγραμμα και στην απογευματινή ζώνη θα μεταδίδεται ένα τηλεπαιχνίδι που αποτελεί ελληνικό
κόνσεπτ και στο οποίο θα
διαγωνίζονται πέντε παίκτες. Η πρωτοτυπία έγκειται στο ότι ο παρουσιαστής θα δίνει τις απαντήσεις και εκείνοι θα πρέπει να βρίσκουν τις ερωτήσεις.

Στη βραδινή ζώνη ο Λάμπρος Φισφής θα έρχεται μια φορά την εβδομάδα με ένα night comedy show.

Και καθώς οι μαγειρικές εκπομπές είναι πλέον απαραίτητες στη σκαλέτα κάθε καναλιού, στο Mega ετοιμάζεται να μεταβεί η Ντίνα Νικολάου με την εκπομπή της «Dina´s bakery».

Στο πρόγραμμα θα παραμείνουν ειδικές εκπομπές που αφορούν στην επιστήμη, στο αυτοκίνητο, στη γυμναστική.

Επιπλέον αλλαγές αναμένονται στις ενημερωτικές εκπομπές. Υπάρχει η σκέψη για δομικό ανασχηματισμό και ενίσχυση της ενημέρωσης με πρόσωπα που έχουν απήχηση.

Έντονα ακούγεται τον τελευταίο καιρό ότι η Τατιάνα Στεφανίδου θα μετακινηθεί από τον ΣΚΑΪ στο Mega για τη νέα σεζόν αναλαμβάνοντας καθημερινή εκπομπή, ωστόσο καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά της.

Τα βράδια της Παρασκευής η συνήθεια δεν αλλάζει αφού θα συνεχιστεί να δίνεται το ραντεβού «Μένουμε σπίτι με…» που φιλοξενεί πρόσωπα της μουσικής σκηνής.

Μόνο που θα την δούμε στο δεύτερο μισό της σεζόν γιατί στο πρώτο, την ψυχαγωγία θα αναλάβει ο Αντώνης Ρέμος που θα παρουσιάζει μια εκπομπή της οποίας κάθε επεισόδιο της θα είναι αφιερωμένο σε έναν καλλιτέχνη.

Σε ότι αφορά στα talent shows και τα ριάλιτι, το κανάλι προτίθεται να απέχει, καθώς τα διεθνή φορμάτ είναι «πιασμένα» από άλλα κανάλια, ενώ δεν έχουν βρει κάτι καινούριο για να τους ενθουσιάσει.

Εκτός από το Gogglebox. Πρόκειται για ένα βρετανικής παραγωγής ριάλιτι στο οποίο πρωταγωνιστές είναι «τηλεθεατές» που παρακολουθούν τηλεόραση καθήμενοι στους καναπέδες τους και κρίνουν τα πάντα.
Οι σχολιαστές θα πρέπει να έχουν έξυπνη ατάκα και σχόλιο ώστε να πείσουν ότι είναι όντως απλοί τηλεθεατές.
Πηγή: Tv24

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!