Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δούκισσα Νομικού: Ποζάρει με το μαγιό της και θυμάται πώς ήταν η ζωή της τρία χρόνια πριν (εικόνα)

Η Δούκισσα Νομικού έχει δει τα τελευταία χρόνια τη ζωή της να αλλάζει, αφού ο γάμος της με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, και η απόκτηση των δύο παιδιών τους, Σάββα και Αναστασία αποτελούν τα πιο όμορφα γεγονότα που της έχουν συμβεί. Η γνωστή παρουσιάστρια ήθελε πάντα να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια και έτσι εδώ και περίπου τρία χρόνια έχει αφοσιωθεί σε αυτήν.

powered by Rubicon Project
Μπορεί το όνομά της να ακούγεται για διάφορα τηλεοπτικά projects, όμως η ίδια θέτει σε απόλυτη προτεραιότητα την οικογένειά της βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τα επαγγελματικά της. Πριν μερικές ώρες, η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το παρελθόν και συγκεκριμένα από το 2017, λίγες ημέρες πριν ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της.

Η παρουσιάστρια βρίσκεται στη Μύκονο για τις προετοιμασίες του γάμου της, ο οποίο έγινε στις 10 Ιουνίου του 2017. Η Δούκισσα Νομικού ποζάρει χαμογελαστή στην ξαπλώστρα της χωρίς να φαντάζεται πώς πρόκειται να είναι η ζωή της τρία χρόνια μετά. «Πριν τρία χρόνια… Πόσα άλλαξαν από τότε», έγραψε στη φωτογραφία της.

Δες τη φωτογραφία:

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!