Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιάννης Σπαλιάρας: Περιγράφει όσα έζησε στο Ιράν λόγω κοροναϊού: Είμαι από καραντίνα σε καραντίνα

Ο Γιάννης Σπαλιάρας βρισκόταν στο Ιράν για μεγάλο χρονικό διάστημα, για τις ανάγκες γυρισμάτων μιας σειράς διεθνούς παραγωγής, στην οποία συμμετέχει. Εδώ και μερικές εβδομάδες, το μοντέλο και ηθοποιός βρίσκεται ξανά στο σπίτι του στην Αθήνα και περιγράφει στο περιοδικό Down Town Κύπρου όσα έζησε στο Ιράν, λόγω κοροναϊού.

Πότε γύρισες στην Αθήνα, από το Ιράν όπου βρισκόσουν;

Επέστρεψα την Τρίτη 17 Μαρτίου. Μαζί μου ήταν ο Μάνος Πίντζης, ο Πάνος Γκόγκος και η Χριστίνα Σωτηρίου, οι οποίοι επίσης συμμετέχουν στο «Σαλμάν Φαρσί». Ο Νίκος Πουρσανίδης, ο οποίος βρισκόταν και εκείνος εκεί, μαζί μας, είχε επιστρέψει λίγες μέρες προηγουμένως. Ωστόσο, τις τελευταίες δύο εβδομάδες που ήμασταν εκεί, δεν σου κρύβω ότι είχαμε ανησυχία για το τι θα γίνει με τα εισιτήρια γιατί βλέπαμε να ακυρώνονται πτήσεις, μαθαίναμε ότι στο βόρειο Ιράν είχε πολλά κρούσματα και ότι ήταν αρκετά επίφοβο. Αρκετοί Έλληνες αποκλείστηκαν στο Λονδίνο, στην Ισπανία και αυτό ήταν το «σενάριο» που φοβόμασταν και εμείς. Αποδείχθηκε πως ήμασταν τυχεροί!

Εσείς ήσασταν στο νότιο Ιράν;

Ακριβώς. Εμείς ήμασταν στο Κεσμ, ένα νησάκι, στα νότια του Ιράν, πολύ κοντά στον Περσικό Κόλπο. Εκεί, έχει ζέστη ακόμη και τον χειμώνα, και θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι κοντά χιλιομετρικά στο Ντουμπάι, ενώ απέχει δύο ώρες από την Τεχεράνη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!