Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Eurovision 2019: Η Ολλανδία η μεγάλη νικήτρια-Ποια θέση πήραν Ελλάδα και Κύπρος (Βίντεο)

 

Ποιος είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision;

Η μάχη της Γιουροβίζιον υπήρξε και φέτος πολύ σκληρή ανάμεσα τις 26 χώρες που βρέθηκαν στον τελικό και διεκδίκησαν τη μεγάλη νίκη και το τρόπαιο του μουσικού διαγωνισμού.

Τα φαβορί αρκετά, η Ελλάδα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, η Κατερίνα Ντούσκα καταχειροκροτήθηκε και μπήκε στις καρδιές των Eurofans όμως δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο του νικητή, αφού κατέκτησε δυστυχώς την 21 θέση. Την ίδια σκληρή προσπάθεια έκανε και η Τάμτα με το τραγούδι της Replay για την Κύπρο, όμως ούτε και εκείνη κατάφερε να κατατροπώσει τα μεγάλα φαβορί του φετινού διαγωνισμού, αφού κατέκτησε δυστυχώς την 15η θέση.

Στο κατάμεστο εκθεσιακό κέντρο του Τελ Αβίβ που χώρεσε πάνω από 10.000 άτομα η μόνη στιγμή που επικράτησε σιγή ιχθύος ήταν την ώρα των αποτελεσμάτων αφού όλοι είχαν αγωνία για να ακούσουν το νικητήριο κομμάτι. Την ίδια αγωνία είχαν και οι εκατομμύρια τηλεθεατές από όλο τον κόσμο που παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα τις βαθμολογίες των χωρών που συμμετείχαν.

Για πέμπτη φορά στην ιστορία της η Ολλανδία κατέκτησε την Eurovision.

 

Ο Ντάνκαν Λόρενς ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί, σύμφωνα με τα στοιχήματα, από την πρώτη του εμφάνιση, καθώς οι φανς της Eurovision ενθουσιάστηκαν με τη φωνή του.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!