Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

YFSF-Τελικός: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής-Λύγισε στο φινάλε η Μπεκατώρου

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Κατερίνα Στικούδη – Δείτε όλες τις εμφανίσεις των φιναλίστ!
Το ημερολόγιο έγραφε 27 Ιανουαρίου 2019, όταν ο πέμπτος κύκλος του YFSF έκανε πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Σήμερα, λοιπόν, 3.5 μήνες μετά, η αυλαία για το show μεταμφιέσεων έπεσε με τον τελικό και την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

Οι τέσσερις μοναδικοί φιναλίστ, Αργύρης Αγγέλου, Μελίνα Μακρή, Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατής πάλεψαν σκληρά για να κατακτήσουν την πρώτη θέση αφού πρώτα όμως, μεταμορφώθηκαν και ανέβηκαν στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar, όπου μας χαρίσουν και αυτή την

Φυσικά, από τον Μεγάλο Τελικό δεν έλειψαν όλοι οι διαγωνιζόμενοι που μας κράτησαν συντροφιά από το πρώτο σόου μέχρι και τον ημιτελικό, καθώς και τα μέλη της κριτικής επιτροπής, Γιώργος Μαζωνάκης, Μιμή Ντενίση, Δημήτρης Σταρόβας και Αλέξης Γεωργούλης.

Σε ρόλο – έκπληξη είχαμε τη χαρά να απολαύσουμε τη Μαρία Μπεκατώρου, ο Γιώργος Μαζωνάκης ερμήνευσε μεγάλες του επιτυχίες, ενώ τέλος απονεμήθηκαν και τα πολυαναμενόμενα βραβεία από μοναδικούς καλεσμένους.

Εξαιρετική η Μελίνα Μακρή ως Whitney Houston!

H Μαρία Μπεκατώρου κάλεσε δίπλα της τους τέσσερις φιναλίστ, προκειμένου να ανακοινώσει τα αποτελέσματα. Η γνωστή παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως ο Αργύρης Αγγέλου τερμάτισε στην 4η θέση, ενώ η Μελίνα Μακρή στην 3η.

Η αγωνία, στη συνέχεια, κορυφώθηκε, με τη γνωστή παρουσιάστρια να έχει μαζί της την Κατερίνα Στικούδη και τον Ίαν Στρατή. Ένας από τους δύο θα κατακτούσε τη μεγάλη τελική νίκη στο Your Face Sounds Familiar.

Μεγάλος νικητής του YFSF αναδείχθηκε ο Ίαν Στρατής!

Δείτε τις εμφανίσεις των τεσσάρων φιναλίστ…

Κατερίνα Στικούδη

https://youtu.be/gDSyhBMNhRE

Ίαν Στρατής

https://youtu.be/-N85mxg2d0M

Μελίνα Μακρή

https://youtu.be/1CSTgVXo5Dc

Αργύρης Αγγέλου

Η Μαρία Μπεκατώρου, στο φινάλε, θέλησε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο, τους κριτές και τους διαγωνιζόμενους γι’ αυτό το υπέροχο “ταξίδι” των 3.5 μηνών. Η γνωστή παρουσιάστρια δεν άντεξε και “λύγισε” μιλώντας στο τηλεοπτικό κοινό.
«Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που κάθε Κυριακή ήσασταν πιστοί στο ραντεβού μας εδώ στον ΑΝΤ1. Μας αγκαλιάσατε κι ελπίζω να το ανταποδώσαμε με τον καλύτερο τρόπο. Θέλω να ευχαριστήσω τους δέκα καλλιτέχνες μας που έδωσαν απλόχερα το ταλέντο τους κι έκανα πραγματικότητα το καλύτερο Your Face Sounds Familiar. Θέλω να ευχαριστήσω τους κριτές μας γιατί μεταμόρφωσαν τις Κυριακές μας με την παρουσία τους. Να περάσετε υπέροχα όπου κι αν είστε, ότι κι αν κάνετε. Σας ευχαριστώ πολύ, καλό βράδυ», είπε συγκινημένη η Μαρία Μπεκατώρου.
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!