Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

MasterChef: Aποκάλυψη! Αυτοί είναι οι έξι παίκτες που πάνε τελικό (Εικόνες)

Ξεκίνησαν 21, πλέον έχουν μείνει 9 για να διεκδικήσουν τον τίτλο του φετινού «MasterChef».

Θα είναι άνδρας ή γυναίκα; Θα κερδίσει το πάθος για μαγειρική ή μήπως ο πιο γρήγορος στην κουζίνα;

Τρεις μήνες μετά την πρεμιέρα του διαγωνισμού μαγειρικής του Star, που «χτυπά» κόκκινο στην τηλεθέαση, οι παίκτες στο σπίτι παλεύουν πλέον για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Επιθυμία όλων είναι να φύγουν με το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Εν τω μεταξύ την εβδομάδα που μας πέρασε διαμορφώθηκε η τελική δεκάδα, αρχικά με την αποχώρηση του Χαράλαμπου Κοτσώνη. Ωστόσο, ο Κύπριος παίκτης ξαναφόρεσε την ποδιά του στην ομαδική δοκιμασία, λόγω αδυναμίας του Ζαχίρ να ταξιδέψει στο Βισί της Γαλλίας. Εκεί οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο καλεσμένος τους, ζήτησαν από τους παίκτες να ετοιμάσουν δύο διαφορετικά μενού, εμπνευσμένα από την τοπική γαστρονομία.

Μάλιστα, η γευσιγνωσία πραγματοποιήθηκε στην όπερα της πόλης Βισί, με τις δύο ομάδες να σερβίρουν επί σκηνής τα εδέσματα τους. Η κόκκινη ομάδα δεν τα κατάφερε και οδηγήθηκε στη διαδικασία της ψηφοφορίας. Αυτή που έκλεισε την πόρτα του «ΜasterChef» οριστικά -αφού μπήκε με τη διαδικασία της δεύτερης ευκαιρίας-ήταν η Εύα Αμπάν.

Έτσι πλέον οι παίκτες έμειναν 9.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Τv Έθνος», οι επόμενες αποχωρήσεις θα είναι αυτές του Θάνου, της Ασημίνας και του Ζαχίρ.

Οι δύο τελευταίες δοκιμασίες θα είναι αυτές που θα συγκινήσουν τόσο τους συμπαίκτες τους όσο και τους κριτές. Αυτό σημαίνει ότι στον δρόμο για τον τελικό, συγκεντρώνοντας και τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει, θα είναι ο μέντορας Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αφού τέσσερις από τους έξι παίκτες -Πάνος, Μάνος, Σπυριδούλα και Χρήστος- ανήκουν στην ομάδα του.

Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς θα δώσουν το «παρών» στην τελική φάση του διαγωνισμού έχοντας ο καθένας από έναν παίκτη.

Η Ιωάννα Μπουρλόκα εκπροσωπώντας τον Ιωαννίδη και ο Παντελής Βούρος τον Κοντιζά.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!