Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ηλιάδη: Όλα όσα αποκάλυψε για το πρόβλημα της υγείας της-Το χειρουργείο, ο φόβος και ο χωρισμός (Βίντεο)

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη ήταν η Αγγελική Ηλιάδη.

Η τραγουδίστρια πριν λίγες μέρες, αναφέρθηκε στο πρόβλημα της υγείας της. Όπως είπε η ίδια, η γιατρός διέγνωσε έναν όγκο στη μήτρα της κατά την διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

Η Αγγελική Ηλιάδη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά και εξαιτίας του φόβου ανέβαλε το χειρουργείο μέχρι που η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην παρουσιάστρια της εκπομπής για το πως ένιωθε όλο αυτό το διάστημα και τόνισε ότι εξαιτίας αυτού είχε μεγάλο πρόβλημα στη δουλειά της, αφού δεν μπορούσε να είναι συνεπής.

Παραδέχθηκε επίσης πρώτη φορά τον χωρισμό της από τον ποδοσφαιριστή, Σάββα Γκέντσογλου!

Αρχικά η τραγουδίστρια είπε στην Ελεονώρα: «Τώρα δεν είμαστε μαζί με τον Σάββα. Δεν είναι πολύ μεγάλο το χρονικό διάστημα που έχουμε χωρίσει, αλλά θεωρώ πως ήταν μια απόφαση που έπρεπε να την πάρω για το καλό όλων».
Και τόνισε: «Βεβαίως δεν είναι ευχάριστο γιατί υπάρχουν και δύο παιδιά, αλλά δυστυχώς έπρεπε να γίνει. Δυο άνθρωποι ξεκινούν με διάθεση να προχωρήσουν μαζί τη ζωή τους στην πορεία όμως μπορεί ο ένας να πάρει άλλον δρόμο. Βεβαίως έφταιγε και η απόσταση, αλλά πολλοί πατεράδες λείπουν.»!

Και υπογράμμισε: «Ο Σάββας λατρεύει τον Βασίλη και τον Μπάμπη, αλλά θεωρώ πως θα έπρεπε να δίνει πιο πολύ προσοχή στα παιδιά. Είτε είμαστε μαζί, είτε δεν είμαστε, παραμένουμε μια οικογένεια για αυτά τα δύο παιδιά. Δεν μοιράστηκα μαζί του την περιπέτεια της υγείας μου. Δεν τον είχα ενημερώσει, το έμαθε μετά. Και στους γονείς μου το είπα τελευταία στιγμή».

Δείτε τα video:

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!