Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πρεμιέρα Nomads 2: Η γνωριμία με τον παράδεισο της Μαδαγασκάρης, οι ομάδες, τα αγωνίσματα και οι νικητές (Βίντεο)

Μία μίνι ξενάγηση στον παράδεισο της Μαδαγασκάρης μας έκαναν από τα πρώτα κιόλας πλάνα της πρεμιέρας του Nomads 2 οι παρουσιαστές του Σάββας Πούμπουρας και Γιώργος Λέντζας.

Οι είκοσι νομάδες, όπως υποσχέθηκαν οι δύο παρουσιαστές, θα μας κάνουν να ζήσουμε μαζί τους αξέχαστες περιπέτειες σε ένα παραδισένιο τοπίο.

Οι παίκτες βρέθηκαν στο νησί όπου διαδραματίζεται το παιχνίδι με ξύλινα καΐκια με τον Σάββα Πούμπουρα να εξηγεί συγχρόνως πώς χωρίστηκαν οι διεκδικητές του επάθλου των 150.000 ευρώ σε δύο ομάδες. Τους Κροκόδειλους και του Λαιμούριους.

Οι παίκτες που θα ζουν σε μία άνυδρη σαβάνα, θα πρέπει να ψάχνουν και να βρίσκουν μόνοι τους την τροφή τους.

Όσοι από τους παίκτες θα ζουν στο νησί, θα απολαμβάνουν ένα υπέροχο τοπίο με πολλές ανέσεις.

Δείτε το βίντεο από την πρεμιέρα του παιχνιδιού!

Ενώ ξεκίνησε κανονικά η πρώτη δοκιμασία για να βγουν οι δύο αρχηγοί των ομάδων και οι παίκτες πήδηξαν από τα καΐκια για να τρέξουν προς τη στεριά και να φτάσουν στον στόχο, είδαμε ξαφνικά τον Δήμο Χαριστέα να κάνει έκκληση για βοήθεια.

Όπως ήταν φυσικό, όσοι είχαν προχωρήσει, δεν τον άκουσαν αλλά όσοι ήταν κοντά του έτρεξαν για να τον βοηθήσουν και να δουν τι έχει συμβεί.

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και όλοι οι παίκτες έφτασαν στην ακτή. Αυτοί που τερμάτισαν πρώτοι και ανακηρύχθηκαν αρχηγοί των ομάδων τους, είναι ο Χρήστος Βασιλόπουλος για την ομάδα των Κροκόδειλων και ο ράπερ Mike για την ομάδα των Λαιμούριων.

Αργότερα, όταν ο Σάββας Πούμπουρας ρώτησε τον Δήμο Χαριστέα τι ακριβώς τού είχε συμβεί, εκείνος εξήγησε ότι με το που έπεσε στη θάλασσα, ένιωσε ένα τράβηγμα στο πόδι και όταν διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε να κολυμπήσει, ζήτησε τη βοήθεια των συμπαικτών του…

Δείτε το σχετικό απόσπασμα….

Οι παίκτες αγωνίζονταν σε αγώνα επικράτειας, τον πρώτο του παιχνιδιού και η Αννίτα Ναθαναήλ είχε έρθει αντιμέτωπη με την Τόνια Σολανάκη.

Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια του αγώνα, η τελευταία βούτηξε στα θολά νερά του στίβου όμως δεν υπολόγισε σωστά καθώς ήταν πολύ ρηχά.

Το αποτέλεσμα ήταν να χτυπήσει το κεφάλι της, ενώ όταν βγήκε από το νερό, έδειχνε να ζαλίζεται!

Παρόλο που όλοι ανησύχησαν και ο αγώνας διακόπηκε ενώ έσπευσε κοντά της και η γιατρός, τελικά η Τόνια άρχισε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να νιώθει καλά.

Λίγη ώρα αργότερα ο αγώνας συνεχίστηκε από εκεί που είχε σταματήσει, με προβάδισμα της Αννίτας.

Δείτε το σχετικό βίντεο…

Στην πρεμιέρα του Nomads 2, πέσαμε αμέσως στα… βαθιά με αγώνα επικράτειας των παικτών!

Στον πρώτο αυτό αγώνα επικράτειας λοιπόν ο οποίος ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός και σκληρός, νικητές ήταν οι Λαιμούριοι, η κόκκινη ομάδα, της οποίας αρχηγός είναι ο ράπερ Mike.

Η νικήτρια ομάδα είναι και η τυχερή αφού βρέθηκε σε μία υπέροχη βίλα στο νησί όπου οι ντόπιοι τούς υποδέχτηκαν με παραδοσιακούς χορούς.

Η κόκκινη ομάδα ενθουσιάστηκε με τις εγκαταστάσεις αλλά και το πλούσιο δείπνο που τους περίμενε!

Όσο για την ηττημένη ομάδα, αυτή των Κροκόδειλων, βρέθκαν στη Σαβάνα, όπου δεν υπάρχει ούτε νερό, ούτε κάποιο κατάλυμμα για να τους φιλοξενήσει, ούτε κάποιο τραπέζι στρωμένο τούς περίμενε. Είχαν όμως προμήθειες για να μαγειρέψουν μόνοι τους και να φάνε κάτι… απλό και φτωχικό.

https://youtu.be/qVTQJ6vHzDc

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!