Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έτσι θα είναι το Survivor 2 – Αλλάζουν όλα

 

H προσµονή είναι µεγάλη καθώς οι τηλεθεατές που απογείωσαν το Survivor περιµένουν το «αδερφάκι» του, το Survivor 2. Οµως µετά την τεράστια επιτυχία, που κατά µεγάλο ποσοστό οφειλόταν στο ανυποψίαστο κοινό αλλά και στους ανυποψίαστους παίκτες, αφού κανείς δεν γνώριζε τι θα συµβεί και αν το προϊόν θα πουλήσει, τώρα πια όλοι γνωρίζουν κάτι παραπάνω.

Ανυποµονούν για τα νέα πρόσωπα που θα συµµετάσχουν ελπίζοντας να δουν έναν νέο Ντάνο, µια νέα Παπαδοπούλου, ακόµα και έναν νέο Χανταµπάκη.  Σύμφωνα με την Σπυριδούλα Τριάντου και το Secret, θέλουν αγωνίσµατα που θα έχουν κόντρες, θέλουν να δουν την πείνα, την εξαθλίωση, χτυπήµατα, πεσίµατα, ερωτικά σκιρτήµατα… Κάποια από αυτά θα τα δουν, αφού η πείνα είναι αναπόφευκτη στο Survivor.

Οµως ο ΣΚΑΪ έχει προνοήσει ώστε να µην υπάρχουν συγκρίσεις µε το Survivor 1.

Φυσικά και θέλει να υπάρχουν άτοµα που θα προκαλούν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Αλλά όχι, δεν αναζητά έναν νέο Ντάνο. Τα κάστινγκ και οι συνεντεύξεις έχουν ήδη ξεκινήσει, καθώς οι αιτήσεις είναι χιλιάδες. Μάλιστα έχουν κάνει ρεκόρ αφού ξεπέρασαν αυτές της Τουρκίας που έχει περισσότερο πληθυσµό, κάτι που σηµαίνει πως το ελληνικό Survivor έκανε τεράστια αίσθηση στον κόσµο.

Οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ που ασχολούνται µε τις συνεντεύξεις είναι αρκετά έµπειροι και ξέρουν τι αναζητούν. Αλλωστε σε εκείνους οφείλεται και η επιτυχία του πρώτου Survivor, καθώς όλοι οι Μαχητές ήταν ξεχωριστές προσωπικότητες που ο καθένας τους είχε κάτι που κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού. Είτε αρνητικά είτε θετικά. Αυτό που θέλει να αποφύγει το κανάλι είναι το αδιάφορο.

∆εν θέλει κανέναν παίκτη που να µην έχει κάτι να δώσει. Είναι πιο επιλεκτικοί, κυνηγούν µεγάλα ονόµατα, ενώ µέχρι αυτήν τη στιγµή και παρά τα όσα γράφονται δεν έχει «κλείσει» κανένας για την οµάδα των ∆ιασήµων! Η επιθυµία του Ατζούν Ιλιτζαλί ήταν συγκεκριµένη. Αυτήν τη φορά θέλει να είναι πιο δυνατοί οι παίκτες, και στις δύο οµάδες, καθώς είδαµε και στην αναµέτρηση µε τους Τούρκους πως οι Ελληνες υστερούσαν σε δυναµική… Η αλήθεια είναι πως κάποια από τα παιδιά δεν είχαν τα απαραίτητα σωµατικά προσόντα αλλά και τις αντοχές ώστε να καταφέρουν να κερδίσουν.

Αυτό συνέβη και στις δύο οµάδες. Είχαν τους αδύναµους παίκτες, κάτι που αυτή τη φορά δεν θα υπάρξει. Η δύναµη θα είναι το βασικό κριτήριο που θα εξετάζουν. Και παρ’ όλο που αρκετοί πιστεύουν πως το Survivor είχε µεγάλη επιτυχία καθώς δεν γνωρίζαµε καν τι θα συµβεί, ενηµερωµένες πηγές αναφέρουν στο «Secret», πως από τον Ιανουάριο και µετά -οπότε και έχει προγραµµατιστεί η πρεµιέραπρόκειται να «σπάσουν» τα µηχανάκια της AGB.

Ο Τούρκος παραγωγός σε συνεργασία µε τους Ελληνες ιθύνοντες του καναλιού σχεδιάζουν αλλαγές που θα «ταράξουν τα νερά» της τηλεθέασης, καθώς σκοπεύουν να δώσουν καλύτερη εικόνα από πέρυσι στο κοινό. Αφού επιλέξουν τους κατάλληλους παίκτες που δεν θα µοιάζουν στους προηγούµενους αλλά θα έχουν κάτι ξεχωριστό, θα επιλέξουν και τους ∆ιάσηµους. Σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «S», εκτός από τα µεγάλα ονόµατα που συζητούν θα γίνει εκτεταµένη χρήση της τεχνολογίας ώστε το αισθητικό αποτέλεσµα να αναβαθµιστεί.

Εκεί θα «ρίξει» τα λεφτά του ο Τούρκος, αφού είναι η δεύτερη µεγάλη του επιθυµία. Ο τηλεθεατής θα δει διαφορές σε ό,τι αφορά τη µορφή σκηνοθεσίας. Πρόκειται για ένα νέο Survivor υπό τη µορφή σόου. Γρήγορο µοντάζ, εικόνες «αεροπλανικές», ενώ θα αλλάξει και ο στίβος µάχης αφού τα αγωνίσµατα θα είναι τελείως διαφορετικά έτσι ώστε να µην υπάρχουν συγκρίσεις µε τον περυσινό κύκλο του ριάλιτι.

Επίσης οι παραλίες θα διαφέρουν, κάνοντας ακόµα πιο δύσκολη την παραµονή των παικτών. Τέλος, την παρουσίαση θα αναλάβει ο Σάκης Τανιµανίδης, ενώ κάποιες φήµες που ακούστηκαν για συµµετοχή-έκπληξη του Γιώργου Αγγελόπουλου διαψεύστηκαν από το κανάλι. Τουλάχιστον µέχρι τη στιγµή που γράφονταν αυτές οι γραµµές δεν είχαν στα σχέδιά τους κάτι τέτοιο.

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/etsi-tha-ine-to-survivor-2-allazoun-ola

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!