Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αγιαννοπούλου για Βάσαλο: «Θα βγω στα κανάλια. Θα μάθει ο κόσμος πόσο καλό παιδί είναι που δεν με σεβάστηκε»

 

 Έξαλλη έγινε η Βασιλική Αγιαννοπούλου, η κοπέλα που είχε σχέση με τον Κωνσταντίνο Βάσαλο μέχρι και τη στιγμή που μπήκε στο αεροπλάνο, όπως ισχυρίζεται, με τη δήλωσή του στην Μελέτη πως είναι ελεύθερος και πως αυτές που δήλωναν σύντροφοί του ίσως το έκαναν για να το εκμεταλλευτούν.

Η Βασιλική Αγγιανοπούλου είναι έτοιμη για πόλεμο. Καθώς όπως λέει θα μιλήσει! Θα μιλήσει δημόσια για να δει όλη η Ελλάδα τι συμβαίνει!Kάτι που δεν είχε κάνει καιρό τώρα, αφού την πολιορκούσαν δεκάδες δημοσιογράφοι για μια δήλωσή της. εεκίνη όμως περίμενε να τελειώσει το παιχνίδι. Δεν είχε ανάγκη την δημοσιότητα. Άλλβστε η ίδια υπήρξε ηθοποιός και έχει παίξει σε επιτυχημένες σειρές. Όμως δεν άντεξε άλλο!Μέσα από το προσωπικό της λογαριαμσό στο facebοok γράφει: “Ντροπή σου… ” και όταν την ρωτούν σε ποιόν αναφέρεται απαντά: «Θα καταλάβετε σύντομα που θα βγω στα κανάλια κ θα μιλήσω τι εννοώ !!!! Λίγο υπομονή ακόμα εγω εκανα 5 μήνες» και συνεχίζει σε άλλο σχόλιο: «Έχει ήθος ειναι καλό παιδί χαμηλών τόνων κα πάνω απο ολα φοράει παντελόνια κ τιμάει !!!!!!! Ετσι κάνουν τα καλά παιδιά με ήθος προσβάλουν κ μια γυναίκα που φέρθηκε άψογα απο την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή !!! Τωρα λοιπόν θα μάθει ο κόσμος ποσο καλό και ηθικό παιδί είναι όταν πισω απο την πλάτη μου οσο είμασταν μαζι ακόμα καυλαντιζε με αλλη κ μου έλεγε χιλιάδες ψέματα !!!!! Κ πάνω απο όλα θα μαθει να με σέβεται κάτι που δεν έκανε ποτέ όσο είμασταν μαζι !!!!!”

Και συνεχίζει:

 

Έξαλλη οχι για ένα χωρισμό λιγο με αφορά αυτο !!! Έξαλλη για την ασέβεια προς τη Βασιλική που στάθηκα ΚΥΡΙΑ 5 μήνες κ σε σεβάστηκα Κωνστανινε Βασαλε που δεν εκανα ποτε καμια δήλωση για τιποτα που είχε να κανει με τη ζωη μας κ σε προστατεψα !! Έξαλλη γιατι με έβαλες στην ιδια μοίρα με μια γυναίκα που ΕΣΥ έδωσες διαιωματα οταν πισω απο την πλατη μου οσο ειμαςταν μαζι μιλούσες μαζι της έξαλλη που τολμας να λες δημόσια για μενα πως εγω εκανα οτι εκανα για δημοσιότητα !!!!!
Ποιος σε ήξερε πριν το παιχνιδι ;;; ποιος θα σε θυμαται κανα 6μηνο 8μηνο μετα ;;;; κανεις !!!!Ξεκαβαλα κ Ψαξε να μάθεις ποια ειναι η Αγιαννοπουλου !!!!!!!!
Η ομορφιά σου δεν σε κανει ουτε παιδι με ήθος ουτε καλο παιδι χαμηλών τόνων !!!! Ξεκαβαλα γιατι το καλάμι σπάει εύκολα κ η πτώση θα ναι άσχημη !!
Η χειρότερη ήττα γλυκιέ μου δεν ειναι πως έχασες χθες ειναι πως μια γυναίκα που σε είχε θεο της κ θρησκεία της εδω και ενάμιση χρόνο κ περισσοτερο που θα εκανε τα παντα για σένα σε εχει ΣΙΧΑΘΕΙ !!!!
Τα φιλια μου κ την αγαπη μου !!!

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!