Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Έφυγε» από την ζωή ο πρωταθλητής της ιστιοπλοΐας Στράτος Κοσμόγλου

Στο πένθος βυθίστηκε ο ελληνικός αθλητισμός καθώς πέθανε σε ηλικία μόλις 36 ετών ο πρωταθλητής της ιστιοπλοΐας Στράτος Κοσμόγλου.

Ο 36χρονος αθλητής που είχε κερδίσει την τρίτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας μαζί με την Μαρία βογιατζοπούλου, έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30/6/2022 στις 10:00 στα νεκροταφεία Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη

«Με βαθιά οδύνη ο ΝΑΟΚΘ αποχαιρετά σήμερα τον προπονητή του τμήματος Ιστιοπλοίας Στράτο Κοσμόγλου. Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30/6/2022 στις 10:00 στα νεκροταφεία Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη», ανέφερε σε ανάρτηση του ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης – ΝΑΟΚΘ.

«Ενας όμορφος ,γλυκός και ευγενικός άνθρωπος, ιστιοπλόος, προπονητής δεν είναι πλέον ανάμεσά μας. Ο Στράτος Κοσμόγλου, ο Στράτος μας, έφυγε νωρίς. Ηταν μόλις 36. Αλλά ήταν μεγάλος πολεμιστής. Πολέμησε τον καρκίνο για τα παιδιά του, για το κορίτσι του και για τον ίδιο. Εχασε. Αλλά εμείς δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Πώς θα μπορούσε άλλωστε κάποιος να ξεχάσει τον Στράτο», σημείωσε η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!