Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γλυφάδα – Ολυμπιακός 8-18 – Μια… ανάσα από το τρέμπλ οι «Ερυθρόλευκες»

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Γλυφάδας, επικρατώντας με 18-8 στον δεύτερο τελικό της Α1 Πόλο Γυναικών, έκανε το 2-0 στη σειρά και βρίσκεται μία νίκη μακριά από την κατάκτηση του 9ου διαδοχικού πρωταθλήματος και 2ου διαδοχικού τρεμπλ.

Μετά την επικράτηση (13-7) στον πρώτο τελικό στο Παπαστράτειο, τα κορίτσια του Θρύλου πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και στο δεύτερο ματς και χωρίς να δυσκολευτούν έφτασαν σε ακόμη μία νίκη που τις φέρνει μια… ανάσα από την κούπα.

Εντύπωση προκαλεί για άλλη μια φορά ο τρόπος που μοιράστηκαν οι αποβολές: 5-0 στο 1ο οκτάλεπτο και 9-3 στο 2ο οκτάλεπτο – 14-6 συνολικά υπέρ της Γλυφάδας.

Ο Ολυμπιακός έκανε φοβερό ξεκίνημα και προηγήθηκε με 4-0, με τη Γλυφάδα να μετράει 4 σερί χαμένες επιθέσεις στο 1ο οκτάλεπτο. Οι φιλοξενούμενες συνέχισαν να κυριαρχούν και στο 2ο οκτάλεπτο και με πρωταγωνίστρια την Ξενάκη έφτασε στο 3-10.

Το σκηνικό δεν άλλαξε στο 3ο οκτάλεπτο. Τα κορίτσια του Τσίριτς συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς και έφτασαν τη διαφορά στους 9 πόντους (5-14), ενώ στην τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός έφτασε στο +10 και πήρε τη νίκη με 18-8.

Οκτάλεπτα: 0-4, 3-6, 2-4, 3-4

ΑΝΟΓ (Ανδρεάκος): Γκανγκλ, Π. Νίνου, Γκίλλα, Θωμοπούλου, Γρηγοροπούλου 1, Ειρ. Νίνου 2, Αντωνιάδη 2, Κολιτσοπούλου, Κούλχας, Φουντωτού, Γαλιατάτου, Κοντογιάννη 3, Καρύτσα, Κατσώνη, Κανελλοπούλου

Ολυμπιακός (Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 2, Σλίκινγκ 1 , Ελευθεριάδου, Κανετίδου, Ξενάκη 3, Σιούτη 1, Μ. Πλευρίτου 2 , Χαλδαίου, Β. Πλευρίτου 2, Κρίστμας 5, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Σταματοπούλου, Τριχά, Τορνάρου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!