Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ολυμπιακός: Εντυπωσιακή φιέστα για το 47ο πρωτάθλημα στην ιστορία του (Βίντεο)

Η οικογένεια του Ολυμπιακού πανηγύρισε το 47ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, σε μία φαντασμαγορική βραδιά στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Η στέψη των πρωταθλητών έγινε με την παρουσία χιλιάδων φιλάθλων, αμέσως μετά την αναμέτρηση των Ερυθρόλευκων με τον ΠΑΟΚ.

Το βαρύτιμο τρόπαιο υψώνεται στον ουρανό του «Γ. Καραϊσκάκης», με τα βεγγαλικά να κάνουν τη νύχτα – μέρα και τον κόσμο να αποθεώνει την αγαπημένη του ομάδα για την κατάκτηση του τίτλου. Ο Ολυμπιακός γιορτάζει ένα ακόμη πρωτάθλημα, το 47ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, τρίτο συνεχόμενο και 10ο στην χρυσή εποχή του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη 

Ο ηγέτης των «Ερυθρόλευκων» μάλιστα έδωσε το στίγμα και για το μέλλον, αφού σε ερώτηση του Χρήστου Φερεντίνου αν είναι υπερβολή η ευχή να τα εκατοστίσει ο σύλλογος, ο Βαγγέλης Μαρινάκης απάντησε λέγοντας χαρακτηριστικά, «Καμία υπερβολή, προχωράμε δυνατά».

Με την κούπα στα χέρια Πέδρο Μαρτίνς και παίκτες απολαμβάνουν στο γιορτινό Καραϊσκάκη τους καρπούς των κόπων μιας χρονιάς. Ο Γάλλος μπήκε με γυαλιά ηλίου στον αγωνιστικό χώρο, κράτησε καπνογόνο, έλουσε με σαμπάνια όποιον έβλεπε μπροστά του και πήρε και τον ρόλο του παρουσιαστή!

Σε μια φαντασμαγορική γιορτή μαζί με τον κόσμο του η οικογένεια του Ολυμπιακού πανηγύρισε με την ψυχή της ένα ακόμη επίτευγμα. Στην ερυθρόλευκη γιορτή έδωσαν το παρών η πρωταθλήτρια ομάδα Κ15 αλλά και τα χρυσά κορίτσια του πόλο που έκαναν το back to back στην Ευρώπη.

Ένα πρωτάθλημα που μια αγωνιστική πριν το φινάλε βρίσκει τον Ολυμπιακό 19 ολόκληρους βαθμούς από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες στο Καραϊσκάκη με τον ΠΑΟΚ να προηγείται με τον Σοάρες και τον Καρβάλιο να ισοφαρίζει για τον Ολυμπιακό που έπαιξε με πολλά νέα πρόσωπα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!