Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Απίστευτη αποκάλυψη: Η Κέιτ Μίντλετον μίλησε για το πρόβλημα υγείας της έπειτα από απειλή διαρροής της είδησης

Μια νέα αποκάλυψη βλέπει το φως της δημοσιότητας όσον αφορά στη σοβαρή περιπέτεια υγείας της Κέιτ Μίντλετον. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας αναγκάστηκε να αποκαλύψει δημοσίως ότι πάσχει από καρκίνο και υποβάλλεται σε προληπτικές χημειοθεραπείες.

Η απίστευτη αποκάλυψη

Η σοκαριστική αποκάλυψη που έκανε η ίδια η Κέιτ ότι πάσχει από καρκίνο φέρεται να έγινε εσπευσμένα για να προλάβουν τη διαρροή της είδησης στον Τύπο, σύμφωνα με την Dailymail.

Η Κέιτ Μίντλετον επιβεβαίωσε ότι έχει καρκίνο και υποβάλλεται σε «προληπτική χημειοθεραπεία» σε ένα μήνυμα που δόθηκε στη δημοσιότητα στις 22 Μαρτίου 2024.

Σύμφωνα όμως με καλά πληροφορημένη πηγή που επικαλείται η MailOnline η χρονική στιγμή που αποφάσισε να το κάνει δεν σχετίζεται με μία προσωπική της απόφαση αλλά είχε προηγηθεί εκβιασμός προς την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Συγκεκριμένα φαίνεται πως κάποιος γνώριζε για την κατάσταση της υγείας της με αποτέλεσμα η Κέιτ Μίντλετον να μην έχει άλλη επιλογή από το να βιαστεί να κάνει την αποκάλυψη.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το παλάτι του Κένσινγκτον είχε γίνει αποδέκτης μηνυμάτων για τη διάγνωση της Κέιτ Μίντλετον με αποτέλεσμα να μην αφήνει πολλά περιθώρια στην πριγκίπισσα της Ουαλίας από το να δημοσιοποιήσει την κατάστασή της.

Το δημοσίευμα δεν αναφέρει ωστόσο αν η πληροφορία έχει διαρρεύσει από την London Clinic, στην οποία βρισκόταν η Κέιτ ή από κάπου αλλού.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!