Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Ξεκαθαρίζουν για τους τίτλους των παιδιών τους – Η επίσημη ανακοίνωση

Μέχρι πρότινος τα δύο παιδιά τους αναφέρονταν ως Κύριος Άρτσι Μάουντμπατεν Γουίνδσορ και Δεσποινίς Λίλιμπετ Μάουντμπατεν Γουίνδσορ.

Όπως έγινε γνωστό χθες, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle την περασμένη Παρασκευή βάφτισαν την κόρη τους, την πριγκίπισσα Λίλιμπετ Νταϊάνα, σε μια κλειστή τελετή στο σπίτι τους στο Montecito της Καλιφόρνια.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η πριγκίπισσα Λίλιμπετ Νταϊάνα βαφτίστηκε την Παρασκευή, 3 Μαρτίου από τον Αρχιεπίσκοπο του Los Angeles, τον αιδεσιμότατο Τζον Τέιλορ» έγραφε η ανακοίνωση και όπως θα διαβάσεις η κόρη του ζεύγους χαρακτηρίζεται ως «πριγκίπισσα».

Μέχρι πρότινος τα δύο παιδιά του Harry και της Meghan Markle αναφέρονταν ως Κύριος Άρτσι Μάουντμπατεν Γουίνδσορ και Δεσποινίς Λίλιμπετ Μάουντμπατεν Γουίνδσορ.

Το πρώην βασιλικό ζεύγος εξέδωσε μια ανακοίνωσή που υπερασπίζονται το δικαίωμα του Archie και της Lilibet να αποκαλούνται πρίγκιπας και πριγκίπισσα.

«Οι τίτλοι των παιδιών ήταν ένα εκ γενετής δικαίωμα από τότε που ο παππούς τους έγινε μονάρχης. Αυτό το θέμα έχει διευθετηθεί εδώ και αρκετό καιρό σε ευθυγράμμιση με τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ» αναφέρει η ανακοίνωση.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!