Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η βασιλική σύζυγος Καμίλα κόλλησε κορονοϊό – Ακυρώνει τις δημόσιες εμφανίσεις της

Η βασιλική σύζυγοςΚαμίλακόλλησε κοροναϊό και αναγκάζεται να ακυρώσει τις δημόσιες εμφανίσεις της, όπου επρόκειτο να συναντήσει αρκετό κόσμο, δήλωσε σήμερα το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Αν και αρχικά κυκλοφόρησε πως έχει «εποχική γρίπη», το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας ότι η βασιλική σύζυγος Καμίλα κόλλησε κορονοϊό και ότι θα χρειαστεί να ακυρώσεις τις δημόσιες εμφανίσεις της για όλη την ερχόμενη εβδομάδα.

«Αφού εμφάνισε συμπτώματα κρυολογήματος, η Αυτού Μεγαλειότητα βασιλική σύζυγος Καμίλα βρέθηκε θετική στον κορονοϊό», ανέφερε το παλάτι σε δήλωση σχετικά με την υγεία της 75χρονης συζύγου του βασιλιά Κάρολου.

«Μετά λύπης, αναγκαστικά ακυρώνει όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της για αυτήν την εβδομάδα και ζητά ειλικρινά συγγνώμη σε όσους επρόκειτο να παρευρεθούν σε αυτές», προσθέτει η ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο βασιλιάς Κάρολος όσο και η βασιλική σύζυγος Καμίλα έχουν εμβολιαστεί πλήρως για τον κοροαοϊό ενώ η ίδια είχε κολλήσει ξανά τον Φεβρουάριο του 2022, δηλαδή πριν ακριβώς ένα χρόνο.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!