Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Κέιτ Μίντλεντον τίμησε την Νταϊάνα – Η εκθαμβωτική πριγκίπισσα που επισκίασε την Καμίλα

Στην πρώτη επίσημη εμφάνιση της Καμίλα, ως πριγκίπισσα αυτή που τράβηξε τα βλέμματα ήταν η Κέιτ Μίντλεντον. Η εμφάνιση της εντυπωσίασε τους πάντες.

Ο βασιλιάς Κάρολος παρέθεσε την Τρίτη επίσημο δείπνο στον πρόεδρο της Νότιας Αφρικής και τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στη νέα πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον.

Ειδικότερα, η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ εντυπωσίασε τους πάντες με ένα λευκό φόρεμα και την αγαπημένη τιάρα της πριγκίπισσας Νταϊάνας.

Η πριγκίπισσα έδειχνε να απολαμβάνει τον ρόλο της, καθώς τα μέλη της βασιλικής οικογένειας υποδέχτηκαν τον πρόεδρο της Νότιας Αφρική, Σίριλ Ραμαφόζα. Ο Κάρολος παρέθεσε μάλιστα, το πρώτο επίσημο δείπνο του ως βασιλιάς, με το μενού να περιλαμβάνει γεμιστό φασιανό και ψητό καλκάνι με άγρια μανιτάρια.

Στην ομιλία του, χαιρέτησε τον πρόεδρο της Νότιας Αφρικής και τους υπόλοιπους καλεσμένους σε πολλές από τις μητρικές τους γλώσσες, προτού παραδεχτεί ότι μέρη της ιστορίας της Βρετανίας «προκάλεσαν βαθιά θλίψη» – μια αναφορά στο αποικιοκρατικό παρελθόν του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο βασιλιάς έκανε επίσης το ακροατήριο να γελάσει με τα αστεία του για τον βρετανικό καιρό, ενώ απέτισε φόρο τιμής στην εκλιπούσα μητέρα του, την βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία πέθανε τον Σεπτέμβριο.

Το πρώτο δείπνο της Κέιτ και του Γουίλιαμ ως πριγκίπισσα και πρίγκιπας

Σημειώνεται πως το επίσημο αυτό δείπνο σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο για την Κέιτ και τον Γουίλιαμ καθώς είναι το πρώτο τους ως πρίγκιπας και πριγκίπισσα της Ουαλίας, με αποτέλεσμα οι λάτρεις της βασιλικής οικογένειας να περιμένουν με ανυπομονησία να δουν τι θα επέλεγες να φορέσει η Κέιτ Μίντλετον. Και σίγουρα δεν απογοητεύτηκαν. Η πριγκίπισσα είναι πάντα εντυπωσιακή, αλλά αυτή η εμφάνιση ήταν ακόμη πιο λαμπερή από το συνηθισμένο.

Συγκεκριμένα, η Κέιτ Μίντλετον επέλεξε να φορέσει ένα λευκό φόρεμα της αγαπημένης της σχεδιάστριας Jenny Packham- συγκεκριμένα το φόρεμα Elspeth αξίας 5.075 δολαρίων – με λαμπερές παγιέτες σε σχήμα λουλουδιών.

Το συγκεκριμένο φόρεμα θα μπορούσε να φορεθεί και ως νυφικό, καθώς εμφανίζεται και στον νυφικό λογαριασμό της Jenny Packham στο Instagram, ενώ μια παρόμοια εκδοχή του είχε φορέσει η ηθοποιός Χίλαρι Νταφ στον γάμο της το 2019.

Επιστρέφοντας στην Κέιτ Μίντλετον, η δούκισσα ολοκλήρωσε το λουκ με σκουλαρίκια με μαργαριτάρια και διαμάντια της πριγκίπισσας Νταϊάνας καθώς και το μαργαριταρένιο βραχιόλι της βασίλισσας Ελισάβετ. Φυσικά, πέρα από το μοναδικό φόρεμα, αυτό που ξεχώρισε στην εμφάνισή της ήταν η τιάρα με διαμάντια και μαργαριτάρια, την οποία έχει φορέσει σε πολλές επίσημες δεξιώσεις και η οποία ήταν ένα από τα αγαπημένα κομμάτια της πεθεράς της, πριγκίπισσας Νταϊάνας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!