Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Θεσσαλονίκη: Το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας κάνει ποδήλατο στη λεωφόρο Νίκης – Δείτε βίντεο

Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και μεγάλη ταλαιπωρία στους οδηγούς προκάλεσε η ποδηλατάδα, επί της λεωφόρου Νίκης, στη Θεσσαλονίκη, του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας και του δήμαρχου της πόλης, Κωνσταντίνου Ζέρβα.

5720702
5720704

Οι δρόμοι της Θεσσαλονίκης, μπλοκαρισμένοι, θύμιζαν ένα… απέραντο πάρκινγκ, με τους κατοίκους να συναντούν σημαντικά εμπόδια, για να φτάσουν στον προορισμό τους. Και αυτό, γιατί χρειάστηκε να κλείσει ο πλέον κεντρικός δρόμος της Θεσσαλονίκης, ώστε να διανύσουν με… ασφάλεια τα ποδήλατα μια συγκεκριμένη διαδρομή -από την πλατεία Αριστοτέλους έως τον Λευκό Πύργο- και ν’ απολαύσουν τον καλοκαιρινό καιρό.

Thestival.gr Το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας έκανε ποδηλατάδα με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης
Thestival.gr Στην πλατεία Αριστοτέλους το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας
Θεσσαλονίκη: Ποδηλατάδα Ζέρβα με το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας στην παραλιακή

Λίγο μετά τις 11 το πρωί, ο βασιλιάς Γουλιέλμος Αλέξανδρος και η βασίλισσα Μάξιμα περιηγήθηκαν στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Πέρασαν από τον Άγιο Δημήτριο, τη Ρωμαϊκή Αγορά, το Μπέι Χαμάμ και κατέληξαν στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου τους περίμενε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, μίλησαν για τον… ωραίο καιρό στη Θεσσαλονίκη και από κοινού εξέφρασαν τη χαρά τους για τη γνωριμία τους.

5720698
5720699

Στη συνέχεια, το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας, μαζί με τον δήμαρχο, ανέβηκαν στα ποδήλατα και απόλαυσαν μεσημεριανή βόλτα έως τον Λευκό Πύργο, για να φωτογραφηθούν στο πιο δημοφιλές αξιοθέατο της πόλης.

«Υποδέχτηκα το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας με ολλανδικό τρόπο» γράφει στη σχετική ανάρτηση για τη βασιλική… ποδηλατάδα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, αναφερόμενος στο πρόγραμμα που ακολουθήθηκε κατά την επίσημη επίσκεψη και τα στοιχεία της πόλης, που τους έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση.

Η τελευταία επίσκεψη του βασιλικού ζεύγους στη Θεσσαλονίκη ήταν στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕΔΕΑ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου για την εκδήλωση «Entrepreneurial University project».

5720677
5720686
5720555
5720557
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!