Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Συνεχίζουν την κόντρα με το βρετανικό παλάτι-Δημοσίευσαν το δικό τους «πριγκιπικό» πορτρέτο (εικόνες)

Ο θάνατος της Ελισάβετ Β έφερε προσωρινή ανακωχή στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει στην βρετανική βασιλική οικογένεια με πρωταγωνιστές τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ. Τώρα που η βασιλική οικογένεια βγαίνει απο το πένθος η κόντρα συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Η απόφαση του Βασιλιά Καρόλου να δώσει στην δημοσιότητα το πορτρέτο του μαζί με την σύζυγο του Καμίλα, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον έριξε λάδι στην φωτιά. Η κίνηση του παλατιού ερμηνεύθηκε ως μία προσπάθεια να προβληθεί το νέο πρόσωπο της βρετανικής μοναρχίας μετά τον θάνατο της Ελισάβετ Β.

Ωστόσο ο αποκλεισμός του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ δεν πέρασε απαρατήρητος. Έτσι το ζευγάρι των Σάσσεξ επέλεξε να δώσει στην δημοσιότητα τα δικά του «πριγκιπικά» πορτρέτα και να απαντήσει στην απόφαση του βασιλιά Καρόλου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Misan Harriman (@misanharriman)

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε από τον Μισάν Χάριμαν, ο οποίος είναι φίλος του ζευγαριού και ο οποίος έχει φωτογραφίσει, μεταξύ άλλων, διασημότητες όπως η Ριάνα, ο Stormzy, ο Τομ Κρουζ και ο Τζιόρτζιο Αρμάνι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Misan Harriman (@misanharriman)

Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας και προέρχονται από την εκδήλωση One Young World που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο. Μάλιστα οι φωτογραφίες θυμίζουν την φωτογράφηση του ζευγαριού για το περιοδικό Time το 2021.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!