Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τέλος το βαρύ πένθος για την Κέιτ Μίντλετον-Το κόκκινο παλτό και η αναφορά στην Νταϊάνα (εικόνες)

Την πρώτη τους επίσημη επίσκεψη στην Ουαλία αφότου έγιναν πρίγκιπας και πριγκίπισσα της Ουαλίας έκαναν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον.

Το ταξίδι έγινε με την λήξη της περιόδου του πένθους της βασιλικής οικογένειας για τον θάνατο της Ελισάβετ Β. Με βάση το πρωτόκολλο τα μέλη της βασιλικής οικογένειας βγαίνουν από το βαρύ πένθος αλλά συνεχίζουν να φορούν σκούρα χρώματα και να ανοίγουν σταδιακά το χρώμα με γκρι, μωβ κλπ.

Ωστόσο η Κέιτ Μίντλετον στην εμφάνιση στην Ουαλία έσπασε το πρωτόκολλο και επέλεξε ένα κόκκινο παλτό αλλά φόρεσε μαύρο παντελόνι και πουλόβερ. Η Νταϊάνα, που ήταν η προηγούμενη πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε φορέσει κόκκινα στην πρώτη της επίσκεψη στην περιοχή με τον τίτλο της και το ίδιο έκανε και η Κέιτ. To κόκκινο ήταν ένα χρώμα που αγαπούσε η Νταϊάνα και το φορούσε συχνά στις δημόσιες εμφανίσεις της.

Μάλιστα, η Κέιτ έκανε μια διπλή αναφορά στην πριγκίπισσα Νταϊάνα με τη συγκεκριμένη εμφάνιση αφού το παλτό που φόρεσε είναι το “Spencer” του L.K. Bennett αξίας 1.080 ευρώ και έχει το επίθετο της πεθεράς της.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!