Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αστρολογικές προβλέψεις 17/5

ΚΡΙΟΣ

Να μην είσαι αρνητικός στις αλλαγές. Δεν είναι πάντα για κακό κι οι ιδέες σου είναι πολύτιμες στη δουλειά.Προχώρα με θάρρος μπροστά. Αν είσαι δεσμευμένος μίλα με το ταίρι σου.  Δεν λύνονται με υπεκφυγές και … φυγές τα προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος παίρνεις απόφαση ότι θέλεις να βρεις ταίρι για σχέση γιατί κουράστηκες με τις περιπέτειες της μιας βραδιάς.  

 

ΤΑΥΡΟΣ  

Ένα νέο σχέδιο σου στέφεται με απόλυτη επιτυχία. Έχεις ισχυρό σύμμαχο στη δουλειά. Μην αποκαλύψεις σε τρίτους το σχέδιο σου γιατί υπάρχει κάποιος που μιλάει πολύ… Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σου δείχνει λατρεία. Ακολούθησε το χωρίς τις γνωστές σου ζήλειες. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις και μια γνωριμία σου κινεί το ενδιαφέρον. Μην μένεις σε λεπτομέρειες. Προχώρα και βλέπεις.  

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να μην ακούσεις κουτσομπολιά για έναν νέο συνεργάτη που σου προτείνει μια οικονομική συμφωνία αλλά ψάξε για να έχεις επιβεβαιωμένες πληροφορίες. Απέφυγε τα κουτσομπολιά στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος «τρώγεσαι» για καυγά. Απόλαυσε τη συντροφικότητα και την ηρεμία. Αν είσαι αδέσμευτος γυρίζεις σε κάτι παλιό. Θέλεις να το ζήσεις για να κλείσεις τον κύκλο.Μην ελπίζεις ότι θα είναι για πολύ.  

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρχεται μια νέα οικονομική συμφωνία με την οποία θα  ενισχύσεις την κοινωνική σου εικόνα. Μην αρχίσεις τη μουρμούρα γιατί όλα βαίνουν καλώς. Εσύ βλέπεις «εχθρούς» παντού και γεμίζεις τη ζωή σου αρνητική ενέργεια. Σύνελθε! Αν είσαι δεσμευμένος  να είσαι τρυφερός και δοτικός όπως και το ταίρι σου.  Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται γνωριμία. Εμπιστεύσου το καινούργιο, χωρίς καθυστέρηση και μην ψάχνεις λεπτομέρειες.

 

ΛΕΩΝ

Να μην αρχίσεις να έχεις έπαρση γιατί τότε θα χάσεις πολύτιμους «συμμάχους» και αυτό δεν σε συμφέρει. Το ότι έκλεισες μια καλή οικονομική συμφωνία δεν σημαίνει ότι θα μηδενίσεις τους συνεργάτες σου. Προσγειώσου! Αν είσαι δεσμευμένος μην ζητάς πολλά από το ταίρι σου γιατί έχει κουραστεί. Αν είσαι αδέσμευτος πες «όχι» σε ανούσιες ερωτικές γνωριμίες γιατί θα πληγωθείς. Βρες κάτι σταθερό.    

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  

Κάνε έναν καλό προγραμματισμό και ξεκίνα να υλοποιείς ένα καινούργιο σου σχέδιο. Χρησιμοποίησε όλη την επιρροή σου μέσα στο χάρο της δουλειάς σου αλλά μην πιέζεις τους συνεργάτες σου. Δείξε τους εμπιστοσύνη και όλα θα πάνε καλά. Αν είσαι δεσμευμένος θέλεις ηρεμία.  Αν είσαι αδέσμευτος ψάχνεις κάτι που να σου δίνει σιγουριά και σύντομα το βρίσκεις. Μην αναλωθείς σε λεπτομέρειες.

 

ΖΥΓΟΣ

Να παραμείνεις στο παρασκήνιο και να δεις πως θα ξεφύγεις από μια… εμπόλεμη κατάσταση μέσα στη δουλειά. Αν δεν το κάνεις θα σε μπλέξουν χωρίς να το καταλάβεις σε δύσκολες καταστάσεις και πιθανότατα θα χάσεις και μια σημαντική φιλία χρόνων. Αν είσαι δεσμευμένος απέφυγε να παίξεις σε διπλό ταμπλό γιατί το ταίρι σου παραμονεύει… Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται καλή γνωριμία.  

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να πάρεις ρίσκο χωρίς να ελπίζεις ότι θα δεις αποτελέσματα πολύ σύντομα. Να έχεις υπομονή. Να εμπιστευθείς τους συνεργάτες σου κι όχι να είσαι καχύποπτος με όλους και όλα.Αν είσαι δεσμευμένος  μέσα από διάλογο με το ταίρι σου έρχεστε πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος  μια νέα γνωριμία θα σου κινήσει το ενδιαφέρον. Μην αρχίσεις τις καχυποψίες σου γιατί θα φύγει.  

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην αφήνεις την υπεραισιοδοξία σου να σε επηρεάζει και οργάνωσε πολύ καλά τις κινήσεις σου. Εμπιστεύσου πρόσωπα που ξέρουν. Ένα σχέδιο που οργανώνεις εδώ και καιρό φαίνεται ότι εξακολουθεί να έχει κενά. Μην προχωρήσεις αν δεν είσαι σίγουρος. Αν είσαι δεσμευμένος ζεις ωραίες στιγμές και ανανεώνεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις καθώς δεν σκέφτεσαι κάτι σοβαρό. Μην παίξεις σε δύο ταμπλό.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην αφήνεις εκκρεμότητες στη δουλειά και χειρίσου με τον καλύτερο τρόπο ένα θέμα διακανονισμού. Αν το αφήσεις και τώρα, αργότερα δεν θα μπορέσεις να καλύψεις τη ζημιά. Ήδη έχεις βάλει σε μια καλή σειρά πολλές εκκρεμότητες και οργανώνεις τις επόμενες κινήσεις σου. Αν είσαι δεσμευμένος  περνάς καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος έχεις ανεβάσει πολύ τον πήχη. Χαμήλωσε τον.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Σχεδιάζεις νέα πράγματα και παίρνεις το ρίσκο γι’ αυτά. Θα πετύχεις γιατί έχεις την τύχη με το μέρος σου. Μην υποτιμάς τους συνεργάτες σου. Καλά κάνουν και σου λένε ότι ανοίγεσαι πολύ οικονομικά. Κάνε το αλλά μέχρι εκεί που σε παίρνει. Το ταίρι σου θέλει  τρυφερότηταγιατί έχει παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος ξέχασε τιςθεωρίες σου περί ελευθερίας στη σχέση,  


ΙΧΘΥΕΣ  

Να μην δειλιάσεις να προχωρήσεις στην υλοποίηση μιάςιδέας σου γιατί κάποιοι σου βάζουν … φρένο. Ακολούθησε το ένστικτο σου. Άλλωστε πρέπει να κάνεις άνοιγμα στα επαγγελματικά σου γιατί το ταμείο σου χρειάζεται τόνωση και μάλιστα όσο το δυνατόν πιο σύντομα.  Αν είσαι δεσμευμένος σταμάτα να είσαι κτητικός και ζηλιάρης. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται γνωριμία-φωτιά και σε ανανεώνει. Μην γκρινιάζεις.