Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αστρολογικές προβλέψεις 13/3/23

ΚΡΙΟΣ

Η πρώτη μέρα της εβδομάδας σε βρίσκεις εξαιρετικά  δραστήριο και πανέτοιμο να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι σου ανήκουν και πάλεψες σκληρά για να τα κερδίσεις. Μείνε μακριά από σκέψεις που αφορούν στο παρελθόν σου για να μην πέσεις ψυχολογικά. Αν είσαι δεσμευμένος το πάθος σου απογειώνεται και τρελαίνεις το ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος μια νέα γνωριμία εγγυάται σταθερότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γεμίζεις ανασφάλειες – μάλλον χωρίς λόγο. Οι σκέψεις σου αφορούν εκκρεμότητες του παρελθόντος που σε «πνίγουν».  Από το απόγευμα με τη βοήθεια προσφιλών σου προσώπων συνέρχεσαι και θα μπορέσεις να δρομολογήσεις τα επόμενα σχέδια σου που είναι πολλά. Αν είσαι δεσμευμένος είσαι σε σύμπνοια με το ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος μια επιστροφή σε προβληματίζει. Αν το νιώθεις δώσε μια δεύτερη ευκαιρία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα στραφείς στο φιλικό σου περιβάλλον και γενικότερα σε πρόσωπα που σε αγαπούν για να πάρεις δύναμη. Μην μένεις μόνος στα επαγγελματικά σου αλλά ζήτα από συνεργάτες- συναδέλφους να σε βοηθήσουν για να μην πελαγώσεις. Αυτό θα σου δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι. Αν είσαι δεσμευμένος έχεις κοινούς στόχους με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται γνωριμία που γρήγορα γίνεται σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχεις κάποιες επαφές που θα σε βοηθήσουν σε επαγγελματικά σου θέματα. Φρόντισε να μην αφήσεις να πάνε χαμένες οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν γιατί εσύ θα είσαι απασχολημένος με τη… μουρμούρα σου.  Αν είσαι δεσμευμένος η σχέση σου σου δίνει χαρά και έχετε συνεννόηση. Αν είσαι αδέσμευτος μια νέα γνωριμία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Μόνο μην βιάζεσαι.

ΛΕΩΝ

Ανασφάλειες θα σου θολώσουν τη σκέψη. Θα βγάλεις λάθος συμπεράσματα για συνεργάτες σου και θα οδηγηθείς σε… εκρηκτικές καταστάσεις που μετά δεν θα μπορείς να τις «μπαλώσεις». Αν είσαι δεσμευμένος οι οικονομικές σου υποθέσεις θα σε προβληματίσουν. Μην πεισθείς από κάποιους που σου τάζουν… λαγούς με πετραχήλια. Αν είσαι δεσμευμένος μην κάνεις σκηνές ζηλοτυπίες. Αν είσαι ελεύθερος δεν έχεις όρεξη για φλερτ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν και συνήθως είσαι ψυχρός στα επαγγελματικά σου, σήμερα έρχεται στην επιφάνεια ο συναισθηματισμός σου και δεν σε αφήνει να δεις ξεκάθαρα πως θα κινηθείς στο επαγγελματικό σου πεδίο.  Ευτυχώς που έχεις καλούς συνεργάτες και δεν θα κάνεις σοβαρά λάθη. Αν είσαι δεσμευμένος βάζεις ρομαντισμό στη σχέση σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος ένα νέο πρόσωπο σε γεμίζει με ψυχική δύναμη και αισιοδοξία.

ΖΥΓΟΣ

Θα σου δοθεί σήμερα η ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις ζητήματα και να ξεφύγεις από μεγάλο άγχος. Θα έχεις εποικοδομητικές συζητήσεις με πρόσωπα που θα σου κάνουν σοβαρές επαγγελματικές προτάσεις. Διάλεξε την καλύτερη αφού εξετάσεις με προσοχή τα δεδομένα. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε στηρίζει ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα έρθεις σε επαφή με ενδιαφέροντα πρόσωπα.  Διάλεξε το καλύτερο και πέρνα ευχάριστα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα είσαι πιο εξωστρεφής απ’ ότι συνήθως κάτι που θα το προσέξουν οι γύρω σου. Ασχολήσου με θέματα ρουτίνας στη δουλειά. Θα υπάρξουν κάποιες θετικές αλλαγές που θα σου δώσουν το προβάδισμα. Μην φοβηθείς ν’ ακολουθήσεις το ένστικτο σου. Αν είσαι δεσμευμένος θα δημιουργήσεις ένα σκηνικό πάθους που θα ξετρελάνει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος μια συνάντηση θα φέρει σφοδρό έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ένστικτο σου θα σε βοηθήσει να πάρεις τις σωστές επαγγελματικές αποφάσεις και να δεις ποιές από τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν έχουν να σου προσφέρουν κάτι πολύ καλό στη δουλειά σου. Θα έρθεις πιο κοντά σε οικονομικούς στόχους που έχεις θέσει. Αν είσαι δεσμευμένος το πάθος… φουντώνει στη σχέση σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος ένα πρόσωπο σε ενθουσιάζει. Ακολούθησε το.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι «μονοκόμματος» αλλά σήμερα γίνεσαι πιο διαλλακτικός και οι δημόσιες σχέσεις θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Όμως μην δείξεις εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που δεν γνωρίζεις καλά και δηλώνουν πως θέλουν να σε βοηθήσουν. Κράτα… μικρό καλάθι. Αν είσαι δεσμευμένος θα περάσεις όμορφα με το ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος μην εμπιστευτείς ένα πρόσωπο που έρχεται με φόρα. Προχώρησε αργά και βλέπεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις πάθει πανικό για τα επαγγελματικά- οικονομικά θέματα σου και θα αναλωθείς σε συζητήσεις αριστερά και δεξιά που δεν θα φέρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Κλείσε τρέχουσες υποχρεώσεις και κάνε νέο προγραμματισμό. Οργανώσου καλά πριν κάνεις το επόμενο βήμα. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου. Αν είσαι δεσμευμένος απέφυγε καυγά με το ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος μια νέα γνωριμία «ναυαγεί» Προχώρα παρακάτω.

ΙΧΘΥΕΣ

Να θυμάσαι πως ότι φαίνεται ιδανικό ίσως να κρύβει λεπτομέρειες που μπορεί να σε παγιδέψουν, οπότε εξέτασε καλά μια επαγγελματική πρόταση που θα σου γίνει. Χρησιμοποίησε τη διαίσθηση σου και τους «συμμάχους» σου για να πετύχεις μια καλή συνεργασία. Αν είσαι δεσμευμένος απόλαυσε πάθος και τρυφερότητα από το ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος μην εντυπωσιαστείς με το «καλημέρα» από μια νέα γνωριμία.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!