Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Χυδαίες εκφράσεις άκουσε ο Γιάννης Βούρος

Ο σκηνοθέτης που ανάγκασε τον Γιάννη Βούρο να σταματήσει τις πρόβες

 

Ο Γιάννης Βούρος  συγκρούστηκε με σκηνοθέτη κατά τη διάρκεια πρόβας για τις χυδαίες εκφράσεις που ξεστόμιζε. Συνέντευξη στην «OnTime Σαββατοκυριάκο» έδωσε ο δημοφιλής ηθοποιός Γιάννης Βούρος. Μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε αγρία σκηνικά που έζησε στις πρόβες ενός θεατρικό έργου με πρωταγωνιστή έναν σκηνοθέτη.

Ο Γιάννης Βούρος αποκάλυψε ότι «έχω υπάρξει σε θίασο όπου αναγκάστηκα να πάρω το μέρος δύο συναδελφισσών -θα το θυμούνται, αλλά δεν θέλω να πω ονόματα-, οι οποίες πρωτοέβγαιναν τότε στο σανίδι κι είχαμε ένα σκηνοθέτη ο οποίος φερόταν σκαιότατα -όχι απλά αυστηρός, γιατί αυτό μπορεί να δικαιολογηθεί μέσα στον οίστρο της δουλειάς και της δημιουργίας-, μιλούσε και έκανε πράγματα τα οποία προσέβαλλαν την προσωπικότητα, το χαρακτήρα, το φύλο. Δηλαδή, έλεγε στις νέες ηθοποιούς: «Σε ποιον κάνατε π@@@ς και πήρατε πτυχίο; Έχετε ντα@@@ζή;».

 

Λυσσασμενη γάτα
Οι συντελεστές της παράστασης “Η λυσσασμένη γάτα”.

 

Όπως αποκαλύπτει ο Γιάννης Βούρος τότε σταμάτησε  την πρόβα μία φορά, στη συνέχεια δεύτερη φορά και την τρίτη… πλακώθηκαν.

Μάλιστα περιέγραψε και ένα άλλο σκηνικό που του έχει μείνει στη μνήμη του. «Έχω ζήσει περιστατικό με σκηνοθέτη στην τηλεόραση, επειδή γούσταρε την πρωταγωνίστρια -κι αυτή θα το θυμάται, κι είναι και θιασάρχης-, όπου παίζαμε μια σκηνή κι έπρεπε να της ρίξω ένα χαστούκι και να πέσει μέσα σε μια πισίνα. Εκείνη δεν του «καθόταν», κι αυτός μου είπε: «Ρίξε της χαστούκια να της φύγει το σαγόνι!». Του απάντησα: «Είσαι τρελός; Δεν τα κάνω εγώ αυτά».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!