Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Θέατρο Παπάγου: Ένα μαγευτικό ταξίδι στους εξωτικούς δρόμους του αυθεντικού Flamenco

Την Πέμπτη 29 Αυγούστου στη μουσικο-χορευτική παράσταση FLAMENCOS ‘’SON’’ της Στεφανίας Μαρίας Σιδέρη 

-Την Πέμπτη 29 Αυγούστου στη μουσικο-χορευτική παράσταση FLAMENCOS ‘’SON’’ της Στεφανίας Μαρίας Σιδέρη 

Mια σπάνια εμπειρία χορού flamenco υψηλών προδιαγραφών της Στεφανίας Μαρίας Σιδέρη θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν την Πέμπτη 29 Αυγούστου στο κηποθέατρο Παπάγου. Πλαισιωμένη από τους σπουδαίους μουσικούς: Pascual de Lorca (Ισπανία), Κώστα Βλαχόπουλο (Ελλάδα), Santiago Bucheli (Κολομβία), Alejandro Silverio (Ισπανία) και τη Janet Kapuya (Ουρουγουάη), η χορεύτρια και χορογράφος ταξιδεύει τον θεατή στα μουσικά σοκάκια της Ανδαλουσίας και της Αβάνας, μαγεύοντας τον με τον αισθησιακό αέρα του Μπουένος Άϊρες, καθώς προβάλλει στοιχεία από μουσικές επιρροές που έχει δεχτεί η τέχνη του flamenco στο πέρασμα των χρόνων.

Πρόκειται για μια αυθεντική μουσικοχορευτική παράσταση, μια αληθινή  μυσταγωγία ήχου και θεάματος, στη διάρκεια της οποίας  ο δυναμισμός, το πάθος και η ευαισθησία εναλλάσσονται συνεχώς, αναδεικνύοντας την βαθιά σχέση μουσικής και κίνησης.

Στεφανία Μαρία Σιδέρη, αν και Ελληνίδα στην καταγωγή, έχει χορέψει στις σπουδαιότερες μουσικές σκηνές και φεστιβάλ της Ισπανίας αποσπώντας αξιοσημείωτες κριτικές από τους γνώστες του είδους.

 

Ώρα Έναρξης : 20:45 Γενική Είσοδος/Προπώληση : 20 € AμεΑ: 18€

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!