Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης “Spring – Summer Collection” στην Γκαλερί Tsantilis Art

Οι καλλιτέχνες Αντωνία Ηρωίδου, Βιβή Παπαδάκη, Πέλλα Ταμπακάκη, και Αγγελική Συμεωνίδη προσέλκυσαν το ενδιαφέρον του κοινού με τα μοναδικά έργα τους. Επιπλέον, η έκθεση παρουσίασε επιλεγμένα έργα από σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες του 20ού αιώνα, προσφέροντας έναν ενδιαφέροντα συνδυασμό ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν της ελληνικής καλλιτεχνικής σκηνής.
Η γκαλερί ‘Tsantilis Art’ κατάφερε να συνδυάσει τη μοντέρνα αισθητική με την παράδοση της τέχνης, προσφέροντας στο κοινό μια εμπειρία πλούσια σε εικαστικές εντυπώσεις.
H έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τέλος Ιουνίου.

Η Γκαλερί ‘Tsantilis Art’

Η Γκαλερί ‘Tsantilis Art’, ιδρυθείσα το 1925, παρέχει σημαντικά ελληνικά και ευρωπαϊκά έργα τέχνης, στεγάζοντας συλλογές που περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνικών περιόδων και θεμάτων.
Βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στην περιοχή του Κολωνακίου, και είναι μια από τις παλαιότερες, πιο αξιόπιστες και αναγνωρισμένες γκαλερί έργων τέχνης στην Ελλάδα.
Η ομάδα της Γκαλερί Tsantilis Art, ειδικά καταρτισμένη, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σχετικά με την αγορά, τη συλλογή και την εκτίμηση της εκάστοτε αξίας έργων τέχνης και εν γένει αντικειμένων αξίας. O πρόσφατα ανακαινισμένος χώρος φιλοξενεί ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνικών εκθέσεων και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Ώρες Λειτουργίας:
Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο: 10:30 – 16:00
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 10:30 – 19:00
Τοποθεσία: Γκαλερί ‘Tsantilis Art’, Σέκερη 5, Κολωνάκι
Πληροφορίες: 210 3605337, info@tsantilisart.com

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!