Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Κωνσταντίνος ΡαΒνιωτόπουλος στο Φεστιβάλ Κωμωδίας Αθήνας

Ένας από τους πιο έμπειρους κωμικούς, ο Ραβνιωτόπουλος Κωνσταντίνος, έχοντας στο ενεργητικό του πραγματικά χιλιάδες παραστάσεις, αλλά και 2 τιμητικές διακρίσεις για την προσφορά του στην stand up comedy σκηνή (Φεστιβάλ κωμωδίας Κρήτης και Λάρισας αντίστοιχα) συμμετέχει στο Φεστιβάλ Κωμωδίας Αθήνας, με την solo παράσταση του:

Λίγα λόγια για την παράσταση

«Βλακεία παράσταση» η οποία πήρε και εξαιρετικές κριτικές όταν παρουσιάστηκε στο θέατρο Αθήναιον Θεσσαλονίκης. Η… «ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ» είναι το 5ο  solo special του Κωνσταντίνου Ραβνιωτόπουλου και από ό,τι λέγεται και το πιο αστείο! Περιλαμβάνει από απλές  βλακείες, που όλοι  κάνουμε, μέχρι τις αντενδείξεις φαρμάκων, τα είδη του οργασμού και ποια… γράμματα λέμε, τα φωτοκύτταρα στις τουαλέτες, πως μοντάρουμε φθηνά έπιπλα από ξένα brands,την αμηχανία στις τυχαίες συναντήσεις στο ασανσέρ, μέχρι τις… κούκλες του Σατανά στο κλασσικό καφενείο του χωριού και πολλά άλλα. Στο τέλος της παράστασης θα εκπλαγείτε από το πόσο πολύ ταιριάζει ο χαρακτηρισμός του βλάκα ή του ηλιθίου –με βάση μάλιστα τον ορισμό της Google- σε πολιτικά πρόσωπα από τον πρωθυπουργό μέχρι  ανεύθυνους βουλευτές, υπουργούς  κ.λ.π. Η κωμωδία και η σάτιρα θα βάλουν βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο…     Αν είστε έξυπνοι μη χάσετε την… «Βλακεία παράσταση»    

Opening act:  Δημήτρης Μπότσας

ΠΟΤΕ; 31 Μαϊου 

ΠΟΥ; Στο θέατρο «Ελληνικός κόσμος» Πειραιώς 254 Αθήνα

ΑΙΘΟΥΣΑ; Ηρακλής

ΩΡΑ; 22:15 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: στο more.com_ greece τιμή εισιτηρίου 12Ευρώ. Με αναζήτηση Athens comedy festival και μετά την εν λόγω παράσταση!

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!