Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας Ο Καπετάν Μιχάλης από την The Film Group, στον κινηματογράφο Δαναός

Τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας “Ο Καπετάν Μιχάλης” στον ιστορικό κινηματογράφο «Δαναός», παρουσία όλων των συντελεστών και του cast της ταινίας.

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι, ηθοποιοί, σκηνοθέτες και άνθρωποι από τον χώρο της πολιτικής, του πολιτισμού και της τέχνης παρευρέθηκαν στην κινηματογραφική προβολή και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια υπερπαραγωγή που αποτελεί πιστή αναπαράσταση της εποχής, με τους πρωταγωνιστές της ταινίας να αποδίδουν με ρεαλιστικό τρόπο την σκληρότητα της εποχής και την προσπάθεια του λαού της Κρήτης για αυτοδιάθεση. 

To θρυλικό μυθιστόρημα του Νίκου Καζαντζάκη μεταφέρεται για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη μέσα από γυρίσματα σε όλο το εύρος της Κρητικής τοπιογραφίας, και με τον Αιμίλιο Χειλάκη να ερμηνεύει τον ρόλο του Καπετάν Μιχάλη. Μαζί του πρωταγωνιστούν οι: Αλέκος Συσσοβίτης, Τζένη Καζάκου, Λουκία Μιχαλοπούλου, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Βασίλης Χρηστίδης, Γιώργος Γεροντιδάκης, Σπύρος Μπιμπίλας, Γιάννης Συλιγνάκης, Δημήτρης Χαβρές, Μιχαήλ Γιαννικάκης, Μάνος Ιωάννου, Βιργινία Ταμπαροπούλου, και άλλοι. 

Λίγο πριν την έναρξη της προβολής, ο Κώστας Χαραλάμπους, που υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία της κινηματογραφικής μεταφοράς αυτού του εμβληματικού βιβλίου, μαζί με τους συντελεστές και τους ηθοποιούς της ταινίας, καλωσόρισαν θερμά τους καλεσμένους και ευχαρίστησαν όσους συνέλαβαν στην πραγμάτωση της ταινίας. 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!