Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιώργος Χατζηνάσιος – Στέφανος Κορκολής: Πότε θα πραγματοποιηθεί η κοινή συναυλία τους στο Ηρώδειο που αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας;

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η συναυλία του Γιώργου Χατζηνάσιου και του Στέφανου Κορκολή στο Ηρώδειο, η οποία είχε αναβληθεί λόγω κακοκαιρίας.

Οι δύο σημαντικοί συνθέτες και πιανίστες συναντιούνται στη σκηνή και ξαναγράφουν την «ιστορία» τους μετά από πολλά χρόνια. Ήταν πριν τρεισήμισι δεκαετίες όταν ο Γιώργος Χατζηνάσιος μαζί με τον τότε ανερχόμενο Στέφανο Κορκολή, άλλαξαν τα δεδομένα στην ψυχαγωγία. Με δύο πιάνα, μικρή συμφωνική ορχήστρα και εξαιρετικούς τραγουδιστές, δημιούργησαν κάτι αξεπέραστο, κάτι μαγικό, μοναδικό που αγαπήθηκε από τον κόσμο.

Τριάντα πέντε χρόνια μετά το κοινό θα έχει την ευκαιρία να τους απολαύσει ξανά μαζί. Ο Γιώργος Χατζηνάσιος θα ερμηνεύσει τις σουίτες του για πιάνο και ορχήστρα βασισμένες σε κινηματογραφικά και τηλεοπτικά θέματα. Ο Στέφανος Κορκολής θα παίξει ορχηστρικά του έργα όπως επίσης και το κονσέρτο του για πιάνο, μπουζούκι και ορχήστρα με σολίστ στο μπουζούκι τον Γιώργο Δημητρίου.

Το πρόγραμμά του θα περιλαμβάνει φυσικά και τα πιο γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια του ρεπερτορίου τους μεταξύ των οποίων τα «Ζω», «Θα σ´αγαπώ», «Ανθρωπάκος», «Τα γαλάζια σου γράμματα», «Μια θέση στον ήλιο», «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου», «Δεν είναι που φεύγεις», «Καμιά φορά», «Δεν φταίμε εμείς», «Ο ταξιδιώτης του ονείρου», «Και σ´αγαπώ», «Ο Άγγελος μου», «Δεν είσαι εδώ», «Κάθε φορά που με κοιτάζεις», «Σκόνη και θρύψαλα», «Θες», «Σε έχω ερωτευτεί», «Στους πέντε ανέμους», «Κάποιες φορές», «Σβήσε το φεγγάρι» κ.α.

Ερμηνευτές θα είναι οι Σοφία Μανουσάκη, Θοδωρή Βουτσικάκη και Άντα Αθανασοπούλου ενώ θα συμμετάσχει και η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών υπό τη διεύθυνση του Αναστάσιου Συμεωνίδη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!