Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

2ο Interactive event από το Επικοινωνία Club – Μια συνάντηση που δεν πρέπει να χάσετε

Η 2η Δραδραστική Θεματική Συνάντηση του Επικοινωνία Club θα λάβει χώρα την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 και ώρα 19:00 στον Πολυχώρο ΦΟΥΑΡ Bar Restaurant Μητροπόλεως 72 στο Μοναστηράκι.

Έγκαιρη κράτηση απαραίτητη στο +30 694 308 9206

Θα ακολουθήσει συνάντηση γνωριμίας στο Bar Restaurant. Στη συμμετοχή περιλαμβάνονται 1 ποτό και finger food.

Θα μιλήσουμε για τη δύναμη της συγγνώμης και της συγχώρεσης, την απελευθέρωση που επέρχεται ενώνοντας αυτές τις δύο δυνάμεις και στο τέλος θα αναλύσουμε τη διαχείριση της απόρριψης ως μέσο συγχώρεσης και αγάπης του εαυτού μας.

Μέσα από τη Θετική Ψυχολογία θα απολαύσουμε μια ανοιχτή διαδραστική συζήτηση με την Εναλλακτική Θεραπεύτρια, Επικοινωνιολόγο και Δημοσιογράφο Χρύσα Σαραντοπούλου.

Το Επικοινωνία Club είναι το μεγαλύτερο club γνωριμιών στην Ελλάδα, το οποίο αποτελείται από άτομα με θετική σκέψη, που έχουν γυρίσει σελίδα στη ζωή τους και αναζητούν καινούργιους ανθρώπους για κοινωνική συναναστροφή και μια ποιοτικά διαφορετική καθημερινότητα, μέσα από την οποία συχνά προκύπτουν και ουσιαστικές συντροφικές σχέσεις, χωρίς αυτό να είναι αυτοσκοπός.

Μην το χάσετε! Έγκαιρη κράτηση απαραίτητη στο +30 694 308 9206

Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 και ώρα 19:00

Μια βραδιά γνωριμίας, αλληλεπίδρασης, εξέλιξης, με πολλά δώρα για τους συμμετέχοντες!

Σπρώχνεις το καρότσι του supermarket γεμάτο απαραίτητα πράγματα για την καθημερινότητά σου και εκεί που προσπαθείς να το πας ίσια, αυτό σε τραβάει δεξιά και αριστερά και συνεχώς καταβάλεις μεγαλύτερη δύναμη για να το οδηγήσεις στον προορισμό σου.

Αν το σκεφτείς… αυτό συμβαίνει συχνά και στη ζωή σου. Ενώ θέλεις να προχωρήσεις μπροστά, είσαι τόσο φορτωμένος με καταστάσεις που κουβαλάς και θεωρείς απαραίτητες, με αποτέλεσμα να τραβιέσαι μία από τη μία και μία από την άλλη πλευρά, καταναλώνοντας πολλή ενέργεια. 

Ανυπομονείς να ξαλαφρώσεις και να βρεις χρόνο και ενέργεια για να ζήσεις με χαρά και πληρότητα. Κάντο σήμερα! Η καλύτερη ώρα για να κάνεις κάτι είναι ΤΩΡΑ. 

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΛΕΙΣ ΤΗ ΧΑΡΑ

ΖΗΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ”

Χρύσα Σαραντοπούλου
Δημοσιογράφος/ Σύμβουλος στρατηγικής επικοινωνίας/
Εναλλακτική θεραπεύτρια

Το 2ο Interactive event που δεν πρέπει να χάσετε από το Επικοινωνία Club

Πολυχώρος ΦΟΥΑΡ  Bar – Restaurant

Μητροπόλεως 72
Μοναστηράκι

Έγκαιρη κράτηση απαραίτητη στο +30 694 308 9206

Περισσότερα στο epikinoniaclub.gr

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!