Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βραδιά για φίλους φίλους στο θέατρο Πρόβα της Μαίρης Ραζή (εικόνες)

 

Μια βραδιά για φίλους ήταν εκείνη του περασμένου Σαββάτου όπου η Μαίρη Ραζή υποδέχτηκε στο θέατρο Πρόβα αγαημένα πρόσωπα που είδαν τη παράσταση  «Τα τέσσερα πόδια του τραπεζίου’»του Ιάκωβου Καμπανέλλη

Η Μαίρη Ραζή και ο Σωτήρης Τσόγκας πρωταγωνιστούν στη διαχρονική, κωμικοτραγική κοινωνική σάτιρα του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Τα τέσσερα πόδια του τραπεζιού», σε σκηνοθεσία του Παντελή Παπαδόπουλου, σκηνικά -κοστούμια της Λαμπρινής Καρδαρά και μουσική του Διονύση Τσακνή, από τον Απρίλιο του 2022 στη σκηνή του Θεάτρου Πρόβα. Ανάμεσα στους καλεσμένους  όπως  ο Γιάννης Μόρτζος , η Καιτη Ιμπροχωρη, η Μαρία Ιωαννίδου, ο Σπύρος Μπιμπίλα, η δημοσιογράφος Σπυριδούλα Τριάντου και άλλοι.

Σωτήρης Τσόγκας , Μαρία Ιωαννίδου, Μαίρη  Ραζή

 

 

Στο τέλος της παράσταση η ο Σωτήρης Τσόγκας ευχαρίστησε το κοινό ενώ αμέσως μετά τον λόγο πήρε η Μαίρη  Ραζή η οποία είπε συγκινημένη «εμείς εδώ σε αυτή τη δύσκολη περιοχή  καταφέραμε να κρατάμε έναν πολιτισμικό φάρο αναμμένο  με κάθε θυσία και αυτό το οφείλουμε σε σας το κοινό που έρχεται και παρακολουθείς παραστάσεις μας. Έχουμε κάνει γύρω στις 90 παραγωγές…» ανέφερε η ηθοποιός.

 

 

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!