Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έλλη Λυραράκη: Απο τις διεθνείς πασαρέλες στο The Pop Up project

Το μεγαλύτερο shopping event της πόλης, «The pop up project», επιστρέφει πιο δυναμικό από ποτέ με στόχο να στηρίξει τους πιο ταλαντούχους Έλληνες σχεδιαστές και τις δημιουργίες τους. Το «The pop up project» θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα bazaar κάθε χρόνο, αφού στόχος του είναι να αναδείξει όσο περισσότερο μπορεί Έλληνες σχεδιαστές και εντυπωσιακές δημιουργίες.

Το «The pop up project» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στην Κηφισιά στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας ενώ την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου θα μεταφερθεί στο foyer στο Θέατρο Παλλάς στο κέντρο της Αθήνας! Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και όλοι θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά υπέροχες και εντυπωσιακές δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών μόδας.

 

 

Ανάμεσα τους θα βρίσκεται η υπέροχη Έλλη Λυραράκη με τα ιδιαίτερα υποδήματα και αξεσουάρ εμπνευσμένα από τον Μινωικό Πολιτισμό.

Παπούτσια της «περπάτησαν» στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και αργότερα συνόδευσαν τις δημιουργίες των Victoria Beckham και Isabel Marant σε μια βιώσιμη επίδειξη μόδας στο Saint Trop «Όλα τα παπούτσια φτιάχτηκαν στο χέρι και είναι πολύτιμα, με αληθινά κοσμήματα και πολύτιμες πέτρες, σμαράγδια, ρουμπίνια και διαμάντια. Παπούτσια που ζωγραφίστηκαν στο χέρι και κεντήθηκαν στο χέρι, με τον παραδοσιακό τρόπο που κεντούνται οι παραδοσιακές κρητικές στολές. Με μια αδιάκοπη κλωστή. Από εκεί που ξεκινά το κέντημα εκεί και καταλήγει, γιατί μιμείται το Μίτο της Αριάδνης» εξηγεί η ίδια στο Marie Caire

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!