Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Διονύσης Ζάχος: Σε ταινία ως «Ρόζα» με τον Νίκο Λαϊνόπουλο από τις «Άγριες Μέλισσες» (εικόνες)

Στην τελική ευθεία βρίσκονται τα γυρίσματα της ταινίας «ΘΥΣΙΑ» του Μπάμπη Τσόκα. Το σενάριο της ταινίας βασίζεται στο μυθιστόρημα  “Το ρολόι μέσα στο σύννεφο” του Πρεβεζάνου Δικηγόρου και Συγγραφέα, Απόστολου Τάσση.

 

Τα γυρίσματα τα οποία ξεκίνησαν πριν από ένα χρόνο περίπου αναμένεται να ολοκληρωθούν σε λίγο διάστημα και έπειτα θα ξεκινήσει η διαδικασία του μοντάζ στην Σουηδία.

Διονύσης Ζάχος: Σε  ταινία ως «Ρόζα»  με τον Νίκο Λαϊνόπουλο από τις «Άγριες Μέλισσες» (εικόνες)

Αυτές τις μέρες σκηνές πραγματοποιήθηκαν και πάλι στο ιστορικό κέντρο και πιο συγκεκριμένα, στο Σαιτάν Παζάρ. Μάλιστα πραγματοποιήθηκε και η σκηνή μεταξύ του Καρυωτάκη και της Ροζίνας, διάσημης εταίρας της Πρέβεζας.

 

Τον Καρυωτάκη ενσαρκώνει ο δικηγόρος και ηθοποιός, Νίκος Λαϊνόπουλος ο οποίος έχει παίξει στις «Άγριες Μέλισσες» ενώ το επόμενο διάστημα θα τον δούμε στον «ΣΑΣΜΟ» του Alpha. Την Ροζίνα ενσαρκώνει ο γνωστός μίμος και ηθοποιός, Διονύσης Ζάχος ο οποίος ενθουσίασε στα γυρίσματα ηθοποιούς και σκηνοθέτη με την ερμηνεία του. Το χειμώνα θα τον δούμε για λίγες εμφανίσεις στο περσινό του στέκι όπου έκανε μεγάλη επιτυχία στο «Beluga» ενώ ι με τη νέα χρονιά  θα ανέβει ξανά στο θεατρικό σανίδι υποδυόμενος τη Ρένα Βλαχοπούλου σε  κινηματογραφική της επιτυχία.

Μεγάλη τιμή για την Πρέβεζα η δωρεάν παραχώρηση των πνευματικών δικαιωμάτων του τραγουδιού “ΠΡΕΒΕΖΑ” από τον συνθέτη Γιάννη Γλέζο.

 

Στην ταινία στην οποία συμμετέχει πλήθος εθελοντών ηθοποιών αναμένεται να την δούμε στις αρχές του επόμενου έτους και θα προβληθεί σε διάφορα μέρη του κόσμου φέρνοντας την Πρέβεζα σε πρώτο πλάνο παγκοσμίως ! Πρωταγωνιστούν: Χρήστος Ζερίτης Μυρτω Καμβυσιδη Περικλή Σταύρου Δώρα Μπαλλα Κωνσταντίνος Γκρουμπας Νίκος Λαϊνόπουλος Διονύσης Ζαχος

Φωτο είναι Mixalis Giolmas

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!