Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αυτά τα λάθη στο μακιγιάζ σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτερες

 

Ναι, το ξέρουμε πως δεν γίνεται να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω: μεγαλώνουμε! Μας αρέσει που μεγαλώνουμε και ωριμάζουμε όμως δεν θέλουμε αυτό να φαίνεται και στο πρόσωπό μας, σωστά; Κάνουμε το καλύτερο για το δέρμα μας και στρεφόμαστε στο μακιγιάζ για λίγη  παραπάνω βοήθεια όμως… δεν το κάνουμε πάντα σωστά. Ξέρεις, υπάρχουν μερικά πράγματα, λάθη στο μακιγιάζ, που μας κάνουν να φαινόμαστε μεγαλύτερες και είναι τα παρακάτω.

 

Η αφυδάτωση

Οι ρυτίδες στο πρόσωπό μας είναι αποτέλεσμα του χρόνου που περνάει αλλά και της αφυδάτωσης. Πριν λοιπόν πανικοβληθείς πιάσε την κρέμα σου και ενυδάτωσε το πρόσωπο σου πολύ καλά πριν κάνεις το μακιγιάζ σου. Με αυτό τον τρόπο οι ρυτίδες σου θα φαίνονται λιγότερο όταν πια θα περάσεις την βάση από το δέρμα σου.

Το primer

Μπορεί να θεωρείς τα primers περιττά και να βαριέσαι να κάνεις ΚΑΙ αυτό αλλά μάθε πως κάνουν όλη την διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα της επιδερμίδας σου. Βάζοντας primer γεμίζεις τις μικρορυτίδες στο πρόσωπό σου και επιτρέπεις στο μεικάπ σου να εφαρμόσει ομοιόμορφα. Κατάλαβες;

 

Η πούδρα

Το νεανικό δέρμα είναι λαμπερό. Όχι γυαλιστερό αλλά λαμπερό. Βάζοντας πούδρα νομίζεις πως αφαιρείς την γυαλάδα που δεν την θέλουμε αλλά αφαιρείς παράλληλα την λάμψη της επιδερμίδας σου. Διάλεξε ένα υγρό μεικάπ που να ταιριάζει στο δέρμα σου και άσε την πούδρα μόνο για την μύτη σου.

Το ρουζ

…ή μάλλον η έλλειψη αυτού. Με το να μην φοράς ρουζ απλά στερείς από το πρόσωπό σου την φρεσκάδα και το ροδαλό χρώμα. Γιατί δεν πρέπει να το κάνεις; Γιατί το ροδαλό δέρμα είναι νεανικό και δείχνει πιο φρέσκο… hello! Και για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα lift, Πέρνα το ρουζ ψηλά στα ζυγωματικά σου για να ανορθώσεις όλο το πρόσωπο.

 

Το χρώμα σου

Δεν είναι μόνο οι ρυτίδες ένοχες για το γήρας αλλά και τα σημάδια στο πρόσωπο. Μια ομοιόμορφη χρωματικά επιδερμίδα δείχνει πιο νεανική από μια άλλη με σημάδια συνεπώς αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξεις. Ναι, μπορεί οι λίγες πανάδες σου να μην είναι ενοχλητικές αλλά αν τις καλύψεις (και τις περιποιηθείς παράλληλα ώστε να φύγουν) θα δεις τεράστια διαφορά στην τελική σου όψη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!