Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πώς να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας μετά από τη θάλασσα!

 

Η θάλασσα είναι απολαυστική το καλοκαίρι. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετές συνέπειες από την έκθεση στον ήλιο και από τα  θαλασσινά παιχνίδια στο νερό. Μια από αυτές είναι η ταλαιπωρία των μαλλιών σας. Ο δυνατός ήλιος σε συνδυασμό με το αλάτι  ξηραίνουν και θαμπώνουν τα μαλλιά, κάνοντάς τα να φαίνονται αδύναμα και ταλαιπωρημένα. Αν και στην αγορά, υπάρχουν αρκετά εξαιρετικά προιόντα για την περιποίηση τους πολλές φορές ξεχνάτε να αγοράσετε κάποιο ειδικό προιόν και δίνετε βάση σε άλλα.

Παρακάτω θα διαβάσετε κάποια έξυπνα προιόντα που μπορεί να έχετε σπίτι και να τα πάρετε μαζί σας:

Σε ένα μικρό μπουκαλάκι, πάρτε μαζί σας λίγη κρέμα μαλλιών που έχετε στο σπίτι σας. Τα ενυδατώνει και τα προστατευει από την ξηρότητα. Κάθε φορά που θα βγαίνετε  από τη θάλασσα, πάρτε μικρή ποσότητα στα χέρια σας και απλώστε την στις άκρες των μαλλιών σας. Κατευθείαν θα τα νιώσετε μαλακά και ενυδατωμένα.

Το ελαιόλαδο.  Είναι το κύριο συστατικό στις φυσικές μάσκες. Πάρτε λίγο ελαιόλαδο και περάστε τις άκρες των μαλλιών σας. Θα είναι σα να κάνατε μάσκα μαλλιών στην παραλία. Μπορεί να λαδώσει τα μαλλιά σας, αλλά έτσι κι αλλιώς θα πάτε για λούσιμο. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε κάνει και το τέλειο wet look!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!