Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

HEXIE – Η Φαίη Σκρδά στην επιτυχημένη παρουσίαση του πολυαναμενόμενου brand

Στην παρουσίαση του πολυαναμενόμενου brand  HEXIE βρέθηκε η Φαιή Σκορδά και ενημερώθηκε από  την   για την ζωντάνια και φροντίδα  που προσφέρει σε κάθε άνθρωπο που αναζητά την απόλυτη ποιότητα.

 

Η ιδιοκτήτρια του aether spa, Αντωνία Λόλα δημιούργησε και παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία, έπειτα από τέσσερα χρόνια έρευνας και μελέτης, το HEXIE, ένα high-performance skin care brand. «Όλα ξεκίνησαν εδώ και πολλά χρόνια, από τότε που ένιωθα και αναρωτιόμουν τι θα ήθελα να είμαι, πως με έβλεπα στα μάτια και το μυαλό μου, την εικόνα στο μέλλον, την εικόνα του εαυτού μου. Και σήμερα είναι το μέλλον του τότε.».

 

Ακολούθησε η δημιουργία του high-performance skin care brand, HEXIE. HEXIE, στα κινέζικα σημαίνει αρμονία και με όραμα λοιπόν την έννοια αυτή, ξεκίνησε «το χτίσιμο» της εικόνας μιας γυναίκας που θέλει να ξεχωρίζει, που περιποιείται και φροντίζει τον εαυτό της.

Το HEXIE γεννήθηκε για να ξεκλειδώσει και να διατηρήσει τη δύναμη μιας λαμπρής μεταμόρφωσης, για κάθε δέρμα που αναζητά μια αυθεντική αγάπη. Μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο, σχεδιάστηκε έτσι, ώστε να μπορεί ο καθένας να το απολαμβάνει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, βιώνοντας την αίσθηση της απόλυτης φροντίδας και σεβασμού του εαυτού του.

 

Πρόκειται για μια αυθεντική μάρκα που τιμά την ποιότητα, έχοντας τολμηρές συνθέσεις που μπορούν να δημιουργήσουν νέους κανόνες στην περιποίηση της επιδερμίδας.

 

Με αργά, σταθερά βήματα, μελέτη, έρευνα, πολύωρες συζητήσεις και γνώμονα την αρμονία, οι δύο σειρές προϊόντων, Résultat Supérieur και Soin Supérieur έχουν σκοπό την ποιότητα, την φροντίδα και την αποτελεσματικότητα. Η ίδια φιλοσοφία ακολουθήθηκε και στο packaging.

 

Σειρά Résultat Supérieur

Η ομορφιά είναι πάντα η πηγή των συναισθημάτων, τα οποία εκφράζονται στο δέρμα με λαμπερό τρόπο. Η σειρά Résultat Supérieur ξεχωρίζει για την αρμονία, την απαλή φροντίδα και την αναζωογόνηση που νιώθει η επιδερμίδα σε όλο της το μήκος.

 

Σειρά Soin Supérieur

Η φροντίδα είναι τρόπος ζωής. Απολαύστε την απόλυτη ισορροπία της επιδερμίδας σε όλο της το μήκος, με τη σειρά Soin Supérieur, που θα δώσει αίσθηση άνεσης και ομορφιάς.

 

«Να νιώθεις αυθεντική, να απολαμβάνεις με ένα μοναδικό τρόπο τον εαυτό σου και παράλληλα να νιώθεις την απόλυτη αίσθηση φροντίδας.» Αυτό είναι το HEXIE, ένα high-performance skin care brand, το οποίο δημιουργήθηκε για να προσφέρει

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!