Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έλλειψη ύπνου και πρήξιμο κάτω από τα μάτια; – Μάθε το μυστικό για φυσική λάμψη και επαναφορά της ελαστικότητας

Τα Biome Phyto Retinol Anti-Puff & Dark Circles Eye Patch της Natura Siberica, με φυτική ρετινόλη, για λάμψη radiance, αναδεικνύουν την ζωντάνια του δέρματος, βοηθούν να εξαλείψεις γρήγορα την έλλειψη ύπνου αλλά και να ανανεώσεις την εμφάνισή σου. Αυξάνουν την αντίσταση της επιδερμίδας στις επιδράσεις του αστικού τρόπου ζωής, ενισχύουν την φυσική λάμψη και την αναγέννηση του δέρματος, το διατηρούν υγιές και βοηθούν στη διατήρηση της φυσικής νεανικής σας εμφάνισης, ενώ παράλληλα στοχεύουν στην ενυδάτωση, την αφαίρεση του πρηξίματος και την επαναφορά της ελαστικότητας της επιδερμίδας γύρω από τα μάτια.

Ποια τα ενεργά συστατικά και η συμβολή τους;
– Age-defying Sensitive Biome Base NS: Βασισμένη σε εκχυλίσματα που έχουν υποστεί ζύμωση από την Αγγελική ρίζα + Ενεργά μεταβιοτικά 1%, έχουν μεγάλη αναζωογονητική δράση και εξισορροπούν το μικροβίωμα του δέρματος.
– Φυτική Ρετινόλη Bakuchiol 0 ,5%: Ένα ασφαλές φυτικό συστατικό το οποίο δημιουργεί ένα φράγμα έχοντας παράλληλα αντιγηραντική δράση, κατάλληλο για ευαίσθητο δέρμα.
– Πεπτίδια Syn-coll: Διεγείρουν τη σύνθεση κολλαγόνου στο δέρμα, βοηθούν στην λείανση των ρυτίδων και καταπολεμούν τις γραμμές έκφρασης, παρατείνοντας τη νεότητα.

– Βιταμίνη C 0,1%: Iδανικό συστατικό για να προσδώσει φυσική λάμψη.

Οδηγίες Χρήσης

Εφαρμόστε τα patches κάτω από την περιοχή των ματιών. Αφήστε για 5 -10 λεπτά και αφαιρέστε τα. Αποφύγετε την απευθείας επαφή με τα μάτια. Απλώστε απαλά τα υπολείμματα από τον ορό που έχουν μείνει στην περιοχή. Συνεχίστε με την Κρέμα Ματιών της Biome για Πρηξίματα & Μαύρους Κύκλους. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!