Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μάθε τα πάντα για την κορυφαία μέθοδο αναμόρφωσης και αντιγήρανσης προσώπου και σώματος

Το μηχάνημα Exilis αποτελεί την κορυφαία μέθοδο αναμόρφωσης και αντιγήρανσης προσώπου και σώματος. Στα SkourasMed ο μοναδικός συνδυασμός ραδιοσυχνοτήτων υψηλής ισχύος και υπερήχων εξαφανίζει το περιττό λίπος από την περιοχή, ανορθώνοντας παράλληλα την επιδερμίδα. Ανώδυνα, αναίμακτα διαλύει λιποκύτταρα και ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα ορατό σχεδόν αμέσως μετά την εφαρμογή.

Ποια είναι η διαδικασία;

Το Exilis είναι το μοναδικό μηχάνημα που συνδυάζει την εκπομπή ραδιοσυχνοτήτων υψηλής ισχύος και υπερήχων. Με αυτήν την ταυτόχρονη εφαρμογή, διεγείρει με απόλυτη ακρίβεια και μεγάλη δραστικότητα τους ινοβλάστες, προκαλώντας αύξηση της παραγωγής νέου κολλαγόνου, με αποτέλεσμα την εντυπωσιακή σύσφιγξη και ανόρθωση του χαλαρού δέρματος. Παράλληλα, αναμορφώνει και το ήδη υπάρχον κολλαγόνο, προσφέροντας άμεση λάμψη και αναζωογόνηση του δέρματος. Επίσης, μέσω την εκπομπής υπερήχων, το Exilis προκαλεί και λιπόλυση, σμιλεύοντας το σώμα και αντιμετωπίζοντας ριζικά το πρόβλημα της κυτταρίτιδας.

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται;

Με την κεφαλή του σώματος, το Exilis εφαρμόζεται οπουδήποτε παρουσιάζεται πρόβλημα χαλάρωσης δέρματος και κυτταρίτιδας.

Πιο συγκεκριμένα σε: Κοιλιά, Πλάτη, Βραχίονες, Γλουτούς, Εσωτερικά μηρών, Γόνατα, Περιφέρεια, Στήθος (γυναικομαστία)

Τι αποτελέσματα βλέπουμε;

Το δέρμα ανακτά την ελαστικότητά του και ανορθώνεται. Το σώμα σμιλεύεται και υπάρχει μετρήσιμη απώλεια πόντων. Λόγω της ταυτόχρονης σύσφιγξης και λιπόλυσης, η κυτταρίτιδα αντιμετωπίζεται δραστικά και μόνιμα. 

Δες περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη σελίδα: https://www.skourasmed.com

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!