Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

The new concept: To ABH φέρνει το μέλλον της Βιο-αναγεννητικής Ιατρικής σήμερα

Το Athens Beverly Hills (ABH) Medical Group συνεχίζει την ανάπτυξη του, πρωτοπορώντας και χαράσσοντας νέα δεδομένα στη βιο-αναγεννητική ιατρική, με βάση την υψηλή τεχνογνωσία, τις καινοτόμες ιατρικές υπηρεσίες και πρωτόκολλα καθώς και τα τελευταίας τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα, στοχεύοντας σε μια εξατομικευμένη 360° προσέγγιση, πάντα με γνώμονα την υγεία και την ευεξία (wellness).


Το ZOE Bio Regenerative Wellness Clinic αποτελεί το νέο εγχείρημα της συνεργασίας του ABH Medical Group με την European Wellness BioMedical Group, πρωτοπόρου πολυεθνικής εταιρίας στον κλάδο του medical wellness, με παρουσία στην Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική. Σε ένα πολυτελή χώρο στην Οία, στο νησί της Σαντορίνης, αναπτύχθηκε το πρώτο στην Ελλάδα, υψηλών προδιαγραφών κέντρο βιο-αναγεννητικής ιατρικής, προσφέροντας καινοτόμα και πρωτοποριακά προγράμματα, βασιζόμενα στην επιτυχημένη μέθοδο DDRR (Diagnose-Detox-Repair-Rejuvenate), στοχεύοντας να αποτελέσει πόλο έλξης τόσο ξένων όσο και Ελλήνων τουριστών που ενδιαφέρονται για τουρισμό υγείας και ευεξίας σε ένα μοναδικό ενεργειακό τόπο, όπως η Σαντορίνη, στα πρότυπα μεγάλων κλινικών του εξωτερικού.
Το ZOE Bio Regenerative Wellness Clinic παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σε δημοσιογράφους, beauty bloggers, influencers και πιστούς φίλους του ABH, τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023, με ένα απογευματινό cocktail event στο Foyer του Θεάτρου Παλλάς.


Σχετικά με το AΒΗ Medical Group:
Το Athens Beverly Hills (ABH) Medical Group ιδρύθηκε (2008) με εξειδίκευση στην πλαστική χειρουργική και δερματολογία, και μετεξελίχθηκε αργότερα (2018) σε Integrative Health Center ενσωματώνοντας υπηρεσίες αναγεννητικής ιατρικής.


Στον τομέα της Αναγεννητικής Ιατρικής (Regenerative Medicine) το ABH Medical Group έχει αποκλειστική συνεργασία δικαιόχρησης (Master Franchisee) στην Ελλάδα και την Κύπρο με την Cenegenics, Νο1 εταιρεία προληπτικής ιατρικής και αντιγήρανσης (Health Optimization) στην Αμερική, καθώς και αντίστοιχη συνεργασία δικαιόχρησης (Master Franchisee) στην Ελλάδα με την REVIV, την Νο 1 εταιρεία ενδοφλεβίων βιταμινών και ιχνοστοιχείων με παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως, και πρωτοπόρα στα πρωτόκολλα ευεξίας και αποκατάστασης. Επίσης, στην πλατφόρμα υπηρεσιών του ΑΒΗ περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, ειδικά πρωτόκολλα oζονοθεραπείας καθώς και τελευταίας τεχνολογίας συσκευές ανίχνευσης βαρέων μετάλλων και οξειδωτικού στρες.
Στον τομέα της Δερματολογίας και Αισθητικής, το ABH Medical Group προσφέρει μια μεγάλη γκάμα θεραπειών αισθητικής ιατρικής και καινοτόμα πρωτόκολλα ενέσιμων νέας γενιάς, όπως το D-Lift, το D-Shape και το Beautification με την υπογραφή της Δρ Ντόλυ Φατσέα, διευθύντριας της ιατρικής ομάδας του Ομίλου.

Στον τομέα της Πλαστικής Χειρουργικής, με επικεφαλής τον Δρ. Αθανασίου και μια ομάδα εξειδικευμένων επιστημόνων, το ΑΒΗ παρέχει όλες τις επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής, αξιοποιώντας τις πιο προηγμένες μεθόδους και τεχνικές παγκοσμίως: Vaser 4D High Definition Liposuction, Mommy Makeover, Επεμβατική Σύσφιξη Argon Plasma.

Από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα, το όραμα του ABH Medical Group είναι να συνεχίσει να αποτελεί μία πρότυπο κλινική, σημείο συνάντησης της υγείας και της ομορφιάς, βασισμένη στην φιλοσοφία την ολιστικής και εξατομικευμένης προσέγγισης.

Σήμερα το ΑΒΗ λειτουργεί σε 6 κλινικές στην Ελλάδα και στην Κύπρο, και ειδικότερα στην Αθήνα, τη Γλυφάδα, την Πάτρα, τη Σαντορίνη, τη Λευκωσία και τη Λεμεσό.

Athens Beverly Hills (ABH) Medical Group | www.abh-medicalgroup.com
Αθήνα | Γλυφάδα | Πάτρα | Σαντορίνη | Λευκωσία | Λεμεσός

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!