Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Καταπολεμήστε τις ρυτίδες φυσικά με αυτή τη μάσκα 2 υλικών!

 

Κι ενώ δεν έχουμε κανένα θέμα με το να αποκαλύψουμε την ηλικία μας ή ακόμη και να παραδεχτούμε πως μεγαλώνουμε, καμιά μας δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια μάσκα που υπόσχεται να μειώσει τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπό μας. Πόσο μάλλον, όταν αυτή η μάσκα αποτελείται από 2 υλικά (aka είναι πολύ εύκολη και γρήγορη στην παρασκευή της) και μάλιστα εντελώς φυσικά!

Θα χρειαστείτε, λοιπόν:

1 ώριμη μπανάνα

1 κουταλιά της σούπας πλήρες γιαούρτι

 

Η προετοιμασία θα σας πάρει λιγότερο από ένα λεπτό!

 

 

Αφού κόψετε τη μπανάνα σε μικρά κομματάκια, ρίξτε τη στο μπλέντερ και πολτοποιήστε τη. Στη συνέχεια τοποθετήστε τον πολτό μπανάνας σε ένα μπολ και ανακατέψτε πολύ καλά ρίχνοντας την κουταλιά της σούπας γιαούρτι. Όταν το μείγμα ομογενοποιηθεί έιναι έτοιμο για χρήση.

Εφαρμόστε τη μάσκα στην περιοχή όπου έχετε παρατηρήσει πιο έντονες τις ρυτίδες ή αν θέλετε και σε όλο σας το πρόσωπο για μεγαλύτερο όφελος και αφήστε τη για 20-25 λεπτά. Στο τέλος ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

Μπορείτε να ακολουθείτε αυτή τη διαδικασία δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα. Οι μπανάνες είναι πλούσιες σε μέταλλα που μειώνουν τις ρυτίδες και τα άλλα σημάδια γήρανσης όταν χρησιμοποιείται σε τακτική βάση.

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!