Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Το νέο στυλ μαλλιών που θα πρωταγωνιστήσει το 2023

Καθώς βρισκόμαστε στην νέα χρονία πολλές από εμσάς σκεφτόμαστε τις αλλαγές που πρόκειται να κάνετε στην εμφάνιση σας ώστε να είστε διαφορετικές το 2023. Το να κάνετε μια δραματική αλλαγή στο στυλ των μαλλιών σας είναι ένα γρήγορο, σχετικά εύκολο πράγμα που μπορεί να έχει θετική επίδραση στην ψυχολογία σας. Εμείς σας προτείνουμε τις κουπ που θα ξεχωρίσουν το 2023 και η απόφαση είναι δική σας.

#Αυστηρό καρέ

Για άλλη μία χρονιά, το καρέ σε ένα μήκος θα είναι εξαιρετικά δημοφιλές. Αυτή η κουπ ταιριάζει στα περισσότερα σχήματα προσώπου και δεν είναι καθόλου βαρετή αφού μπορεί να γίνει από ίσιο sleek, κυμματιστό, μπούκλες αλλά και να μαζευτεί σε ένα κομψό σινιόν.

#Wispy Bangs

Η πλούσια φράντζα κάνει τεράστια επιστροφή και αποτελεί την ιδανική επιλογή είτε για τα ίσια είτε για τα σπαστά / σγουρά μαλλιά. Ζητήστε από τον κομμωτή σας να κόψει μακρύτερα layers που πλαισιώνουν το πρόσωπo. Ωστόσο βεβαιωθείτε ότι η φράντζα σας είναι πιο κοντή στο κέντρο από ό,τι στα πλάγια ώστε να έλκει την προσοχή στο βλέμμα σας.

#Ημίμακρη κουπ

Η δεκαετία των ’90s επιστρέφει δυναμικά τόσο στο μακιγιάζ όσο και στο hair styling. Τα μεσαίου μήκους μαλλιά με πλούσιο όγκο, θυμίζουν τα glam top models εκείνης της δεκαετίας, όπως η Karen Mulder και η Cindy Crawford. Επιπλέον το midi μήκος είναι ένα κολακευτικό κούρεμα που μπορεί να διαμορφωθεί με πολλούς τρόπους.

#Shaggy Bowl Cut

 

Άλλο ένα εντυπωσιακό κούρεμα για τα ίσια μαλλιά. Ζητήστε από τον κομμωτή σας να κόψει τη φράντζα κατά μήκος του φρυδιού, και στη συνέχεια να δημιουργήσει ένα περίγραμμα γύρω από τα ζυγωματικά καταλήγοντας στην κλείδα. Για περισσότερη κίνηση, φιλάρετε ελαφρώς τις άκρες.

#Butterfly Cut

Εάν θέλετε να διατηρήσετε το μήκος σας, αλλά να προσθέσετε περισσότερο σώμα και όγκο στα μαλλιά σας, θα λατρέψετε αυτήν την κουπ, η οποία αποτελείται από πολλά, μακριά layers. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή, μοντέρνα εκδοχή του στυλ των 70s, που θυμίζει τη θρυλική κόμη της Farrah Fawsett.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!