Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

8 συμβουλές για μακιγιάζ με μεγάλη διάρκεια!

Σκεφτείτε πόσο καταπληκτικό θα ήταν, αν το μακιγιάζ σας έμενε άθικτο και δεν χρειαζόταν να το ανανεώνετε συχνά. Δυστυχώς, ο ιδρώτας, η ρύπανση του περιβάλλοντος και το κλίμα μπορούν να κάνουν σταδιακά τα καλλυντικά σας να ξεθωριάσουν.

Ευτυχώς όμως, υπάρχουν μερικές συμβουλές που μπορείτε ν’ ακολουθήσετε για να κάνετε μόνη σας μακιγιάζ με μεγάλη διάρκεια:

Πλύνετε καλά το πρόσωπό σας

Πριν εφαρμόσετε οποιοδήποτε είδος καλλυντικού προϊόντος, είναι σημαντικό να πλένετε το πρόσωπό σας με ήπιο σαπούνι και νερό. Αυτό βοηθά στην απομάκρυνση των ρύπων από την επιδερμίδα σας και επιτρέπει στο μακιγιάζ ν’ απλώνεται ομοιόμορφα.

Εφαρμόστε μια ενυδατική κρέμα

Οι ενυδατικές κρέμες δημιουργούν ένα προστατευτικό φράγμα στο πρόσωπο και εμποδίζουν κάποιες από τις αλλαγές που προκαλούνται από τα φυσικά έλαια.

Χρησιμοποιήστε makeup primer σαν βάση

Το makeup primer προσώπου θα σας βοηθήσει να μειώσετε το μέγεθος των πόρων στο πρόσωπό σας, θα ενυδατώσει το δέρμα σας και θα δημιουργήσει μια λεία βάση για τα άλλα προϊόντα μακιγιάζ. Θα βοηθήσει επίσης να εξομαλυνθεί ο τόνος του δέρματός σας, θα κρύψει μερικά από τα ελαττώματα στο πρόσωπό σας και θα γεμίσει τις λεπτές γραμμές.

Βάλτε πούδρα προσώπου

Η πούδρα προσώπου σφραγίζει το μακιγιάζ σας. Ανακαλύψτε την αγαπημένη πούδρα του TikTok, Ιnfaillible 24H Freshwear, μέικ απ σε μορφή πούδρας από την L’Oreal Paris. Η πούδρα/make-up εφαρμόζει απόλυτα στην επιδερμίδα και εξασφαλίζει ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα που διαρκεί 24 ώρες. Η συγκεκριμένη πούδρα είναι αδιάβροχη και δεν ‘’μεταφέρεται’’ κατά τη διάρκεια της μέρας. Είναι επίσης ανθεκτική στον ιδρώτα, τη ζέστη και την υγρασία, οπότε είναι κατάλληλη για όλες τις εποχές.

Περάστε δύο φορές το eyeliner σας

Εάν το βρίσκετε ενοχλητικό όταν το eyeliner σας ξεθωριάζει μετά από μερικές ώρες, απλώστε μ’ ένα μολύβι eyeliner και στη συνέχεια βάλτε λίγη πούδρα από πάνω.

Μετά από αυτό, περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα και στη συνέχεια εφαρμόστε λίγο υγρό eyeliner πάνω από τη πούδρα μέχρι να πετύχετε την επιθυμητή εμφάνιση.

Επιλέξτε κατάλληλα προϊόντα για το δέρμα σας

Εάν έχετε λιπαρό δέρμα πρέπει ν’ αγοράζετε καλλυντικά προϊόντα σε σκόνη χωρίς λιπαρές ουσίες για ν’ εξασφαλίσετε ότι το μακιγιάζ σας θα έχει μεγάλη διάρκεια.

Εάν όμως έχετε ξηρό δέρμα, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε κρεμώδη προϊόντα μακιγιάζ.

Χρησιμοποιήστε αδιάβροχα προϊόντα

Τα αδιάβροχα καλλυντικά είναι τέλεια για εσάς που έχετε λιπαρό δέρμα ή ιδρώνετε υπερβολικά γιατί δεν χρειάζονται συνεχώς ρετούς και παραμένουν αναλλοίωτα για πάρα πολλές ώρες.

Σπρέι σταθεροποίησης

Εάν θέλετε να είστε βέβαιες ότι το μακιγιάζ σας θα παραμείνει αναλλοίωτο, το σπρέι σταθεροποίησης μακιγιάζ θα πρέπει να είναι το τελευταίο βήμα στη ρουτίνα του μακιγιάζ σας. Το ιδανικό προϊόν που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι το σπρέι σταθεροποίησης Magic Setting της L’ Oreal Paris που κρατά το makeup σας σταθερό και άψογο για ώρες μετά την εφαρμογή. Είναι δερματολογικά ελεγμένο και ταιριάζει με όλους τους τύπους δέρματος.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!