Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

LABBOK: Μια ξεχωριστή βιολογική, vegan και cruelty free εμπειρία περιποίησης

Ένα μήνυμα αισιοδοξίας στέλνει σταθερά και δυνατά η εταιρεία βιολογικών καλλυντικών LABBOK με αποδέκτες όλους εμάς: «Ποιότητα, ομορφιά, ισορροπία».

H LABBOK δημιουργήθηκε από δύο νέες επιχειρηματίες, τη Τζίνα και τη Δήμητρα Mπόκαρη. Η οικογενειακή παράδοση 2 γενεών, φαρμακοποιών και χημικών, τις τροφοδότησε με αγάπη για τη δημιουργία και την ανάπτυξη των καλλυντικών. Λόγω της έντονης οικολογικής συνείδησης, το όραμα και η φιλοσοφία της LABBOK ήταν μονόδρομος, χαρακτηριστικό είναι το προσωπικό τους motto που στη συνέχεια έγινε και motto της εταιρείας, «Ομορφιά σημαίνει πολλά περισσότερα από αυτό που βλέπουν τα μάτια».

Επιστρέφοντας στον τόπο τους από το εξωτερικό, γεμάτες με αγάπη για δημιουργία, φρέσκες ιδέες και με απόλυτη πίστη στην ποιότητα, θέλησαν να τοποθετήσουν το βιολογικό καλλυντικό στη θέση που του αρμόζει. Κι η LABBOK είναι μια νέα, σύγχρονη εταιρεία βιολογικών καλλυντικών με ραγδαία εξέλιξη. Ξεχωρίζει για την ποιότητα των προϊόντων της, αλλά και το χαρακτηριστικό μοναδικό design των ξύλινων χειροποίητων συσκευασιών της, για τα οποία βραβεύτηκαν διπλά το 2019 στα διεθνή βραβεία Pure Beauty Awards, στο Λονδίνο.

Ρωτήσαμε και μάθαμε περισσότερα για την εταιρεία που καινοτομεί και γράφει το δικό της κεφάλαιο στην ιστορία των ελληνικών success stories:

LABBOK σημαίνει

  1. Προϊόντα με τα υψηλότερα ποσοστά πιστοποιημένων βιολογικών πρώτων υλών στην αγορά (ECOCERT). Οι υφές είναι άμεσα απορροφήσιμες και οι μυρωδιές είναι φυσικές μιας και δεν χρησιμοποιούνται συνθετικά αρώματα.
  2. Μια ομάδα από καταρτισμένους φαρμακοποιούς και χημικούς με πολυετή εμπειρία.
  3. Μια 100% Vegan εταιρεία
  4. H πρώτη εταιρεία καλλυντικών στην Ελλάδα με πιστοποίηση Leaping Bunny International Cruelty- Free.
  5. Τελευταίες τεχνολογίες στο χώρο της ομορφιάς και premium συστατικά κλινικά αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας στις φόρμουλες.
  6. Ζero Waste φιλοσοφία στις συσκευασίες με ξεχωριστό minimal design, οι οποίες είναι ξύλινες και κατασκευάζονται στην Ελλάδα. Στο μεγαλύτερο μέρος τους είναι κομμάτια ξύλου που «περισσεύουν» ή είχαν χρησιμοποιηθεί σε διάφορες εργασίες στην εγχώρια ξυλουργική. Συλλέγουν τα κομμάτια που προορίζονται για απόρριψη, τα επεξεργάζονται και δημιουργούν την συσκευασία τους χειροποίητα. Έτσι κάθε κομμάτι είναι μοναδικό. Όλα τα υλικά είναι ανακυκλώσιμα.

Πλέον ένα είναι βέβαιο: Τα βιολογικά καλλυντικά, όχι μόνο δεν υστερούν σε τίποτα σε σχέση με τα συμβατικά αλλά μπορούν να λύσουν τα πιο καίρια ζητήματα που αφορούν την προσωπική περιποίηση σήμερα, επιπλέον αφήνουν μηδενικό ενεργειακό αποτύπωμα στο περιβάλλον. Κάποια από τα best seller της LABBOK είναι:

  1. Η κρέμα ματιών: Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά της κρέμας που μας κέρδισαν είναι ότι δεν έχει χημικά αρώματα και αιθέρια έλαια. Εμπλουτισμένη με άρνικα, τσάι του βουνού, μαϊντανό κτλ. παρατηρήσαμε ότι μειώνει αισθητά το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους. Αφήνει τέλεια ματ υφή και απορροφάται αμέσως.

LABBOK: Μια ξεχωριστή βιολογική, vegan και cruelty free εμπειρία περιποίησης

  1. Επανορθωτικός Αντιγηραντικός Ορός Θρέψης: Πρόκειται για ένα προϊόν που αποτελείται από 100% premium πιστοποιημένα βιολογικά έλαια ψυχρής έκθλιψης που κρατούν στο μέγιστο τις ιδιότητες τους. Έχει 0% συντηρητικά και 0% επιπρόσθετο νερό. Τρεις με τέσσερις σταγόνες από τη “μαγική” πορτοκαλί φόρμουλα είναι αρκετές για να προσφέρουν στα ταλαιπωρημένα ή μεγαλύτερης ηλικίας δέρματα την εντατική θρέψη και τις βιταμίνες που χρειάζονται.
  2. Ορός Τριπλού Υαλουρονικού Οξέος: Επιτέλους βρήκαμε το καθαρό υαλουρονικό οξύ που αναζητούσαμε. Ο ορός υαλουρονικού οξέος περιέχει τρία (3) διαφορετικά premium είδη Υαλουρονικού οξέος που ”θωρακίζουν” την ενυδάτωση της επιδερμίδας σας και βοηθούν στην πρόληψη των ρυτίδων! Για όλα τα δέρματα σε κάθε ηλικία.

LABBOK: Μια ξεχωριστή βιολογική, vegan και cruelty free εμπειρία περιποίησης

Απόδειξη της υψηλής ποιότητας της LABBOK είναι η εμπιστοσύνη που δείχνουν τα SPA μεγάλων ξενοδοχείων στην Ελλάδα και την Κύπρο αλλά και επιχειρήσεις που με τη βοήθεια της LABBOK αλλάζουν σε μια πιο ECO κατεύθυνση.

Πρόκειται για μία premium και ευαισθητοποιημένη εταιρεία βιολογικών καλλυντικών, η οποία σέβεται τις επιταγές της φύσης, την αρμονική συνύπαρξη του ανθρώπου με το περιβάλλον. Συνδυάζει ό,τι ζητά ο σύγχρονος και απαιτητικός καταναλωτής στην καθημερινή του περιποίηση. Η LABBOK είναι μία εμπειρία που αξίζει να δοκιμάσεις.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!