Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Βασιλιάς της κερατίνης Ιωάννης Αγγελόπουλος μας δίνει συμβουλές για ίσια και υγιή τα μαλλιά

 

Γνωρίζουμε τον Ιωάννη Αγγελόπουλο, κομμωτή και ιδιοκτήτη της αλυσίδας Angelopoulos Hair Company, και καταλαβαίνουμε γιατί όλοι τον αποκαλούν τον «βασιλιά της κερατίνης».

 

Ο Ιωάννης Αγγελόπουλος έφερε την θεραπεία κερατίνης στην Ελλάδα το 2008. 14 χρόνια αργότερα, όλοι τον αποκαλούν τον Βασιλιά της κερατίνης και όχι χωρίς λόγο. Στα κομμωτήρια  Angelopoulos Hair Company, θα βρει κανείς πάνω από 38 διαφορετικούς συνδυασμούς κερατίνης, ενώ οι ίδιοι εξάγουν τις θεραπείες κερατίνης σε όλη την Ελλάδα, καθώς και σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

 

Ο ίδιος δίνει συμβουλές και απαντήσεις σε όσα θέλετε να γνωρίζετε για την κερατίνη και μασ συστήνει την  Qiqi Vega. Μια πολυλειτουργική, φιλική προς το περιβάλλον, υψηλής αποτελεσματικότητας ισιωτική θεραπεία που μαλακώνει και ισιώνει  τα μαλλια!

 

Για όσους  έχουν υποστεί μια θεραπεία κερατίνης τα προϊόντα shampoo, conditioner mask και argan oil είναι αυτά που θα χαρίσουν ένα boost και στην διάρκεια της θεραπείας αλλά και στα καθημερινά αποτελέσματα, φτάνει να είναι τα κατάλληλα και να χρησιμοποιηθούν σωστά. Προτείνω λοιπόν, δυο σειρές από το eshop μας, τη μια για σγουρά και ατίθασα μαλλιά και την άλλη για λεπτά και αφυδατωμένα.

Πολύ σημαντικό είναι και η σωστή χρήση των προϊόντων. Σε συχνή χρήση χρησιμοποιείστε μόνο shampoo & conditioner.

Αφήστε το conditioner 2-3 λεπτά προκειμένου να κλείσει τα λέπια των μαλλιών και να θωρακίσει την τρίχα. Στην συνέχεια ταμπονάρετε πολύ καλά τα μαλλιά με πετσέτα χωρίς να “στύβετε” έντονα.

Τοποθετήστε μια ποσότητα argan oil ανάλογη στην πυκνότητα των μαλλιών σας στα μήκη και τις άκρες. Προχωρήστε σε styling. Μια φορά στις 10 μέρες χρησιμοποιήστε shampoo και μετά τοποθετήστε την μάσκα στα μήκη και τις άκρες.

Ιωάννης Αγγελόπουλος - Angelopoulos Hair Company

Τυλίξτε τα μαλλιά με μαγειρική μεμβράνη και αφήστε τα για 15-20 λεπτά.

Ξεβγάλτε πολύ καλά και βάλτε conditioner. Αφήστε το για 2 λεπτά προκειμένου να κλειδωθεί η αναδόμηση που προσφέρει η μάσκα στα μαλλιά σας. Συνεχίστε με argan oil και styling.

 

 

Τώρα για τα μαλλιά που δεν έχουν κερατίνη, οι σειρές είναι διαφορετικές. Οι #braziliankeratinexperts προτείνουν:

 

Για σγουρά και ατίθασα

 

Επίσης, για αυτούς που χρησιμοποιούν θερμαντικά εργαλεία, όπως σίδερο ισιώματος, καλό είναι να προμηθευτούν ένα θερμοπροστατευτικό προϊόν που παράλληλα θα κρατήσει τα μαλλιά να μην φριζάρουν με την υγρασία.

 

Για εκείνους που δεν έχουν ξανά ακούσει τον όρο θεραπεία κερατίνης.

 

 

Η κερατίνη είναι η βασική πρωτεΐνη που βρίσκεται στα μαλλιά μας.

 

Η θεραπεία κερατίνης είναι η συμπλήρωση της χαμένης κερατίνης από τα μαλλιά και η θωράκιση της τρίχας με ένα φιλμ από το ίδιο υλικό το οποίο ενυδατώνει και λειαίνει την τρίχα.

 

 

Ιδιότητα της θεραπείας είναι το anti frizz αποτέλεσμα και το ίσιωμα των μαλλιών σε ποσοστό 80%. Αυτό προκύπτει λόγω του ότι η κερατίνη είναι θερμοενεργή και καθώς στεγνώνουμε τα μαλλιά αυτά λειαίνονται και ισιώνουν πολύ εύκολα.

Ιωάννης Αγγελόπουλος - Angelopoulos Hair Company

Επίσης για το χρονικό διάστημα που έχουμε κερατίνη στα μαλλιά εκτός από την επιδιόρθωση που γίνετε προλαμβάνετε και η μελλοντική φθορά.

Υπάρχουν αρκετά είδη κερατίνης και αυτά διαφοροποιούνται προκειμένου να εξατομικευτεί η θεραπεία ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε μαλλιού. Οι καλύτερες είναι αυτές και χρησιμοποιούνται μόνο στα premium κομμωτήρια #angelopouloshair

 

 

 

Τι είναι η Kerrin – Qiqi Vega;

Μια πολυλειτουργική, φιλική προς το περιβάλλον, υψηλής αποτελεσματικότητας ισιωτική θεραπεία που μαλακώνει και ισιώνει τα μαλλιά χωρίς σκληρές χημικές ουσίες και τα αφήνει:

  • Φυσικά
  • Ίσια
  • Δυνατά
  • Μαλακά
  • Εύκολα διαχειρίσιμα 

Eίτε μόνιμα (ανανέωση όταν οι ρίζες μεγαλώνουν) είτε ήμι-μόνιμα (Μέχρι 4 μήνες).

Το Qiqi Vega έχει σχεδιαστεί για να απαντά και να αντιμετωπίζει όλους τους τύπους και τις συνθήκες των μαλλιών.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η πιο σύγχρονη τεχνολογία μας μαλακώνει τα μαλλιά με μακρόχρονιο αποτέλεσμα χωρίς την επιβλαβή επίδραση ισχυρών προϊόντων όπως αλκαλικά συστατικά, φορμαλδεΰδη ή άλλη αλδεΰδη, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε θραύση και βλάβη των μαλλιών.

Με την φιλική προς το περιβάλλον ισιωτική θεραπεία που μαλακώνει τα μαλλιά, οι επαγγελματίες κομμωτές μπορούν να έχουν στα χέρια τους μία ισχυρή θεραπεία χωρίς να απελευθερώσουν χημικά αέρια στον χώρο.

Η επαναστατική μας τεχνολογία χωρίς τοξικά συστατικά,περιέχει ένα μοναδικό μίγμα αμινοξέων που δημιουργείται αποκλειστικά από την Kerrin – Qiqi, αντιδρώντας απευθείας με δισουλφιδικούς δεσμούς, μεταμορφώνοντάς τους σε εντελώς ίσιαμαλακή,εύκολα διαχειρίσιμη και ισχυρότερη τρίχα.

Το Kerrin – Qiqi Vega είναι ασφαλής να παραμείνει στα μαλλιά χωρίς χρονικό περιορισμό.

 

 

Nanocure Brazilian Keratin: για όλους τους τύπους μαλλιών

Nanocure collagen keratin: εμπλουτισμένη με κολλαγόνο. Κατάλληλη για ξανθά ταλαιπωρημένα και λεπτά μαλλιά ή για μαλλιά με ψυχρές χρωστικές. Το κολλαγόνο επαναφέρει την χαμένη ελαστικότητα των μαλλιών.

Nanocure gold keratin: εμπλουτισμένη με ρινίσματα χρυσού. Αντιοξειδωτική προστασία χρωμάτων στα βαμμένα μαλλιά θερμών αποχρώσεων. Κατάλληλη και για λεπτά μαλλιά. Έντονη λάμψη.

Nanocure milk protein: εμπλουτισμένη με Πρωτεΐνες ορού γάλακτος. Βαθιά ενυδάτωση, θρέψη και απαλότητα. Κατάλληλη για αφυδατωμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Nanocure angeldust: εμπλουτισμένη με ρινίσματα διαμαντιών. Κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών. Έξτρα λάμψη και δυνατό ίσιωμα.

Nanocure straightening shampoo: κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών. Μεγάλη διάρκεια και ποσοστό ισιώματος. Ανάλαφρη αίσθηση. Επιτρέπει τεχνικές.

Ιωάννης Αγγελόπουλος - Angelopoulos Hair Company

Οι παραπάνω θεραπείες κερατίνης μπορούν να λειτουργήσουν και συνδυαστικά προκειμένου να επιτευχθεί η ιδανική μίξη ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Η διαδικασία αυτή ονομάζεται 3d system όπου εξατομικεύει και καλύπτει όλες τις ανάγκες και όλους τους τύπους μαλλιών.

 

Όλα τα προϊόντα υπάρχουν  στο www.angelopouloshair.gr

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!