Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σμιλευμένο σώμα χωρίς κυτταρίτιδα σε χρόνο ρεκόρ

 

 

 

Το καλοκαίρι είναι εδώ τα μέτρα χαλάρωσαν, οι έξοδοι μας αυξήθηκαν  και η διαδικασίες για την προετοιμασία για την παραλίες και σε όλες τις καλοκαιρινές μας εξόδους ….επιταχύνονται!

Αναζήτησα τον γνωστό πλαστικό χειρουργό Γιάννη Λύρα για να μας πει αν προλαβαίνουμε εν όψη καλοκαιριού να βγούμε στις παραλίες πιο ανανεωμένες και καλλίγραμμες χωρίς κυταρρίτιδα και τοπικό πάχος

 

Δρ Λύρα πόσο γρήγορα μπορούμε να  αποκτήσουμε μια πιο γραμμωμένη κοιλιά και σώμα;

 

Η επιθυμία μιας επίπεδης – γραμμωμένης κοιλίας άλλα  και σμιλευμένων γλουτών και σώματος  είναι ο στόχος όλων  των γυναικών και όχι μόνο….  Πολλοί  είναι και  οι άντρες  που επιθυμούν επίπεδη κοιλιά και γραμμωμένους κοιλιακούς, ώστε να δείχνουν πιο αθλητικοί, υγιείς  και όμορφοι.

Αν αισθάνεστε ότι ο χρόνος είναι λίγος και δεν προλαβαίνετε …Σας λέμε όχι!!! Ακόμα υπάρχει χρόνος….

 

Ας δούμε τώρα  πως θα  αποκτήσουμε την συνολική εικόνα που ονειρευόμαστε.. απλά, ανώδυνα, άμεσα και με ασφάλεια…..  σύμφωνα με το Δρ Ιωάννη Λύρα

 

Πείτε μας ποια μέθοδος ενδείκνυται για να αποκτήσουμε σύντομα ένα σμιλευμένο σώμα;

 

 

 

 ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΕΣΕΙΣ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗΣ! Η μεσοθεραπεία είναι μία εντελώς ανώδυνη τεχνική μέσω της οποίας με πολύ λεπτές βελόνες (μικρότερες από αυτές της ινσουλίνης), εγχέονται διάφορες ουσίες που έχουν λιπολυτική δράση. Σε περίπτωση κυτταρίτιδας χρησιμοποιούνται επιπλέον και ουσίες που απορροφούν και μειώνουν το οίδημα.

 

Δείτε την επαναστική μεθοδο  Soft Holing & Tunneling

Η μεσοθεραπεία βοηθάει και την κυτταρίτιδα που τόσο ταλαιπωρεί εμάς τις γυναίκες;

 

Ναι και αυτό, επειδή η κυτταρίτιδα συχνά συνδέεται με προβλήματα μικροκυκλοφορίας των υγρών, οι ουσίες βελτιώνουν τη μικροκυκλοφορία, προσφέροντας καλύτερη οξυγόνωση στην περιοχή και βελτίωση της λειτουργίας των κυττάρων.

 

 

Τι αποτελέσματα μπορούμε να περιμένουμε με τον συνδυασμό μεσοθεραπείας και λιποδιαλυτών ενέσεων;

 

Τα αποτελέσματα που παρατηρούνται είναι θεαματικά, μειώνοντας κατά πολλά εκατοστά το πάχος του λιπώδους ιστού, αναζωογονώντας την επιφάνεια του δέρματος. Επίσης, οι ουσίες με λιπολυτική δράση διασπούν τη μεμβράνη των λιποκυττάρων μειώνοντας έτσι την εναπόθεση λίπους στις προβληματικές περιοχές. Ταυτόχρονα αντιμετωπίζεται η κυτταρίτιδα με τις ενέσεις μεσοθεραπείας οπότε έχουμε ενα συνολικό αποτέλεσμα και μάλιστα άμεσα ορατο!!

 

 

Πόσες συνήθως συνεδρίες χρειάζεται να επαναλάβουμε για το επιθυμητό αποτέλεσμα;

 

Θα χρειαστούν 2 έως 6 επαναλήψεις ώστε το περισσεύον λίπος και η κυτταρίτιδα  να μειωθούν εντυπωσιακά. Με αυτό τον τρόπο θα αυξηθουν σίγουρα τα κολακευτικά σχόλια όσων σας γνωρίζουν για την νέα σας αδυνατισμένη εμφάνιση.

 

Τα αποτελέσματα φαίνονται αμέσως;

 

Τα αποτελέσματα είναι ορατά άμεσα από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Μετά την ολοκλήρωση του συνόλου των ενέσιμων μεσοθεραπειών, για την αποτελεσματική θεραπεία κυτταρίτιδας τότε το αποτέλεσμα είναι ολοκληρωμένο και εξακολουθεί να είναι   ορατό από εσάς και από όλους.

 

 

Πως πραγματοποιείται; Είναι ανώδυνη η τεχνική;

 

Πραγματοποιείται με Τοπική αναισθησία στα σημεία που υπάρχει το πρόβλημα. Είναι ανώδυνο και μπορεί η ενδιαφερόμενη να επανέλθει άμεσα σε όλες τις καθημερινές της δραστηριότητες.

 

Δείτε όλες τις θεραπείες στο ioannislyras.com

 

Ιωάννης Λύρας
Πλαστικός Χειρουργός 
Διευθυντής  Τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν 
Επίτιμος Πρόξενος της Βραζιλίας στον Πειραιά 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!