Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Το μυστικό για ένα καλοκαίρι με λαμπερά και ενυδατωμένα μαλλιά

Το καλοκαίρι είναι η εποχή του χρόνου που τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται  πολύ περισσότερο από κάθε άλλη εποχή από την έντονη ηλιοφάνεια αλλά και από το θαλασσινό αλάτι. Οι γυναίκες αναζητούν τρόπους ώστε τα μαλλιά τους να είναι ενυδατωμένα, υγιή και λαμπερά όλο το καλοκαίρι.

 

 

Ο Χρηστός Πορταρης, κομμωτής KERATIN expert  της εταιρίας Angelopoulos μας εξηγεί ότι αν τα μαλλιά μας δεν είναι σωστά ενυδατωμένα, φαίνονται αδύναμα, θαμπά, ή ακόμα συμβαίνει να πέφτουν και πολύ εύκολα.

 

 

Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να φροντίζουμε την διατροφή μας πίνοντας πολύ νερό και να έχουμε μια σωστή διατροφή αλλά εξίσου σημαντικό είναι να επιλέγουμε  σωστά προϊόντα λουσίματος αλλά και styling.

 

Για ποιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα πάντα επιλέγουμε  τις σωστές  θεραπείες.

 

 

Σύμφωνα με τον Χρήστο Πορταρη, κομμωτή και KERATIN expert  της εταιρίας Angelopoulos Hair Company  η νέα Keratin Nanocure® Spraight είναι μία επανορθωτική ισιωτική θεραπεία λείανσης της οποίας η προηγμένη σύνθεση βασίζεται σε δύο βασικές πρωτεΐνες (κερατίνη και κολλαγόνο), προβιταμίνη β5 (πανθενόλη) και σε επτά διαφορετικά εκχυλίσματα βοτάνων άκρως ευεργετικά για το τριχωτό και τα μαλλιά (εκχυλίσματα δενδρολίβανου, εκουιζέτου, χαμομηλιού, αγριαψιθιάς, φασκομηλιάς, φιλύρας και σημύδας).

 

 

Μια θερπαεία που ακολουθουν αρκετές επώνυμες κυρίες  όπως η Ελένη Χατζίδου! Δείτε το παρακάτω βίντεο  με την δική της εμπειρία

 

 

 

 

Οι ιδιότητες που δίνει στα μαλλιά και το δέρμα η καινοτόμος φυτικής σύνθεσης φόρμουλα του Keratin Nanocure® Spraight σαφώς δεν περιορίζονται μόνο στη λείανση, την αποκατάσταση της φθοράς, την εξάλειψη του φριζαρίσματος και το υψηλό ποσοστό ισιώματος(διάρκεια:5 μήνες ).  Παράλληλα ενισχύει τη θρέψη του στελέχους της τρίχας, βοηθάει στην παραγωγή μελανίνης αποτρέποντας το άσπρισμα, συμβάλλει στη μείωση της τριχόπτωσης, ενώ ταυτόχρονα, ενισχύει τις φύτρες ώστε να γίνουν κανονικά μαλλιά.

 

 

 

Με την θεραπεία  Keratin Nanocure® Spraight παρατηρείται  επίσης ρύθμιση του pH στο τριχωτό με αποτέλεσμα τη μείωση της πιτυρίδας, λιπαρότητας, ξηροδερμίας, ενώ τα μαλλιά γίνονται πιο ανθεκτικά στις χημικές και θερμικές επεξεργασίες που θα ακολουθήσουν.

 

Επιλέξτε μια σωστή και ολοκληρωμένη θεραπεία και πείτε αντίο στα ταλαιπωρημένα σας μαλλιά, λάμψτε σε όλες τις εμφανίσεις σας αφού  ώς γνωστόν τα μαλλιά μας αποτελούν ενα από τα πιο σημαντικά σημεία της εμφάνισης μας»

Χρήστος Πορτάρης

hairdresser- KERATIN expert

Angelopoulos hair  and beauty company

Instagram: chris_portaris

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!