Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κανένας συμβιβασμός με τους μαύρους κύκλους, τις σακούλες και το πόδι τη χήνας

 

Οι μαύροι κύκλοι, το «πόδι της χήνας» και οι σακούλες στη περιοχή των ματιών, είναι τρία εμφανή προβλήματα στο πρόσωπο που όλοι θέλουμε να εξαφανίσουμε.

Γνωρίζοντας ποια είναι η σωστή περιποίηση και αντιμετώπιση για κάθε πρόβλημα που αφορά στην ευαίσθητη επιδερμίδα που περιβάλλει τα μάτια σου, τα SkourasMed σου έχουν τη λύση, άμεσα και αποτελεσματικά.

 

Με την κρέμα Eye Repair δείχνεις νεότερη από την πρώτη ματιά! Λειαίνει άμεσα ρυτίδες και γραμμές, ενισχύει την ελαστικότητα και εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους ενώ επαναφέρει την φυσική λάμψη και θωρακίζει τα κύτταρα από την φωτογήρανση.

 

Τα SkourasMed είναι ένα ιατρικό κέντρο εφαρμογών υγείας και ομορφιάς.

Η πρόοδος της ιατρικής επιστήμης και της σύγχρονης αισθητικής έχει καταστήσει την ομορφιά εφικτή. Στο κέντρο αισθητικών εφαρμογών SkourasMed ένα επιτελείο εξειδικευμένων ιατρών και αισθητικών αναλαμβάνει να δώσει λύση σε κάθε αισθητικό πρόβλημα.

 

Σχεδιασμένη για το πιο λεπτό, το πιο ευαίσθητο μέρος του προσώπου, η μεταξένια κρέμα ματιών Eye Repair συνδυάζει τα κορυφαία συστατικά, ώστε να αφήνει την περιοχή γύρω από τα μάτια απαλή και σφριγηλή, μειώνοντας τη χαλάρωση, τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο.

 

Η καινοτόμος σύνθεσή της περιέχει φυσικής προέλευσης πεπτίδια, πλούσια σε σάκχαρα, τα οποία ενεργοποιούν τη δράση των πρωτεϊνών που ευθύνονται για την απόκριση των δερμικών κυττάρων στις διαταραχές που προκαλούν εξωτερικοί παράγοντες όπως η ατμοσφαιρική ρύπανση, το κάπνισμα, η έλλειψη ύπνου και η ηλιακή έκθεση.

 

Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά: λεπτές γραμμές και ρυτίδες μειώνονται εντυπωσιακά, η ελαστικότητα της επιδερμίδας βελτιώνεται άμεσα, ενώ η φυσική λάμψη και το νεανικό βλέμμα επιστρέφουν.

Ανακάλυψε μια απολαυστική ιστορία περιποίησης, αναγέννησης και προστασίας της επιδερμίδας, με τη δερματολογική υπογραφή των SkourasMed στο επίσημο e-shop: www.skourasmed.com/cosmetics/.

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!