Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα μυστικά για μία λαμπερή επιδερμίδα

Οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής, το άγχος και το κάπνισμα μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα και στην επιδερμίδα και να δείχνει πιο θαμπή. Ωστόσο υπάρχουν συμβουλές που αν τις εφαρμόσετε στην καθημερινότητα σας θα δείτε μία πιο λαμπερή εκδοχή της επιδερμίδας σας.

Καθαρισμός

Το σωστό καθαριστικό, και ένας λεπτομερής καθαρισμός, βοηθούν στην απολέπιση του θαμπού, τραχέος δέρματος. Τα αποτελέσματα είναι μια πιο καθαρή, πιο φωτεινή επιδερμίδα και ένα υγιές, λαμπερό δέρμα.

Peelings

Το peeling αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και κατ’ επέκταση να λάμψει το πρόσωπο. Εάν η επιδερμίδα σας είναι λιπαρή, εφαρμόστε μία μάσκα πίλινγκ το πολύ δύο φορές μέσα στη διάρκεια της εβδομάδας αυτής, ενώ αν έχετε ξηρή επιδερμίδα, προτιμήστε να το κάνετε μόλις μία φορά. Να θυμάστε ότι η υπερβολικά συχνή χρήση τους μπορεί να κάνει το δέρμα σας πιο ευαίσθητο και επιρρεπές σε δερματικά προβλήματα.

Ενυδάτωση

Για άμεση ενυδάτωση, μία απαλή ενυδατική κρέμα που θα εφαρμόζετε καθημερινά, θα μειώσει την απώλεια νερού και θα βοηθήσει στη συγκράτησή του στην επιφάνεια του δέρματος. Το δέρμα που είναι καλά ενυδατωμένο εμφανίζεται πιο σφριγηλό και πιο λαμπερό.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!