Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γατίσιο μακιγιάζ αλά 70s, ως «νέα “Μπε-Μπε”» – Μπριζίτ Μπαρντό (εικόνες)

Η Γερμανίδα Κλόντια Σίφερ αρχικά έγινε γνωστή ως «νέα “Μπε-Μπε”» – Μπριζίτ Μπαρντό.

Ντονατέλα Αδάμου

Η Γερμανίδα Κλόντια Σίφερ, που παρεμπιπτόντως έχει χάσει 10 κιλά απ’ τα 90s οπότε μεσουρανούσε στο παγκόσμιο μόντελινγκ (56 κιλά με ύψος 1,85 μ.) και τον χώρο της ομορφιάς, αρχικά έγινε γνωστή ως «νέα “Μπε-Μπε”» – Μπριζίτ Μπαρντό. Έχει φωτογραφηθεί σε πόζες oλόιδιες με αυτές της Γαλλίδας σταρ, κατ’ υπόδειξη των φωτογράφων που την απαθανάτιζαν ή των brands που εκπροσωπούσε.

Σύμβολο του σεξ και η ίδια, εμβληματικό μοντέλο, υπήρξε μούσα του «Κάιζερ» της μόδας Καρλ Λάγκερφελντ. Τώρα λοιπόν, μας εμπνέει δίνοντας ιδέα για ξεχωριστό μακιγιάζ. Στο διά ταύτα, σημασία έχει το σταθερό χέρι, αφού θα πρέπει ν’ απλικάρετε eye-liner έως τις άκρες των βλέφαρων. Εάν βέβαια έχετε μικρά μάτια, θα χρειαστεί να το «τραβήξετε» ακόμα πιο πολύ. Επιπρόσθετα, θα χρειαστείτε μαύρο μολύβι.

Τip

Όσες πάλι έχετε μεγαλύτερα μάτια απ’ τα συνηθισμένα, εφαρμόστε τη γραμμή από το μολύβι στο εσωτερικό των ματιών, προκειμένου να δώσετε κι άλλη ένταση στο βλέμμα σας. Τέλος, με μία δόση μάσκαρα, παστέλ κραγιόν και φρύδια ελάχιστα τονισμένα, ολοκληρώνετε το μέικαπ αλά 70s, “Μπε-Μπε” και Σίφερ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!