Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα λάθη που κάνουμε στην εφαρμογή του concealer

Η περιποίηση της επιδερμίδας πριν το μακιγιάζ είναι το Α και το Ω και κάθε γυναίκα δίνει προτεραιότητα. Πολλές φορές, όμως, τα λάθη που κάνουμε στο μακιγιάζ αφαιρούν φωτεινότητα και λάμψη.

Για παράδειγμα το concealer, που εάν εφαρμοστεί σωστά μπορεί να κάνει μία γυναίκα να δείχνει λαμπερή χωρίς βαρύ μέικ απ. Αρχικά αυτό που πρέπει να προσέχει κανείς είναι να επιλέξει την σωστή υφή για την περιοχή που θέλει να το εφαρμόσει.

Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του concealer που θα χρησιμοποιήσουμε κάτω από τα μάτια, σε σχέση με αυτό του υπόλοιπου προσώπου. Η περιοχή κάτω από τα μάτια είναι λεπτή και ξηρή, με λιγότερους πόρους, οπότε το δέρμα χρειάζεται ένα ενυδατικό, κρεμώδες concealer που δεν θα φαίνεται.

Για την απόχρωση θα πρέπει να προτιμήσετε μία που θα εξουδετερώσει τις σκιές του προσώπου σας. Αποφύγετε μία στον τόνο του δέρματός σας, καθώς το concealer το χρησιμοποιούμε για να διορθώνουμε δυσχρωμίες, όχι για ολική κάλυψη, όπως συμβαίνει με το foundation.

Επίσης θα πρέπει να είστε προσεκτικές και στην εφαρμογή. Δοκιμάστε να εφαρμόσετε μια μικρή ποσότητα με το δάχτυλό σας. Πιέστε στα σημεία που θέλετε και αποφύγετε τις πολλές επαναλήψεις, για να μην χαθεί και απορροφηθεί εντελώς το προϊόν στην επιδερμίδα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!