Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Met Gala 2022: Οι πιο εντυπωσιακές beauty εμφανίσεις

Λίγα είναι τα events που προκαλούν τόσο ενθουσιασμό στους celebrities, και τόσο social media frenzy στους fans, όπως το Met Gala. Το λεγόμενο Super Bowl των κόκκινων χαλιών είναι ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα όχι μόνο για τις fashion, αλλά και για τις beauty enthusiasts, με τα makeup, αλλά και τα hair looks των A-listers να έχουν συχνά πρωταγωνιστικό ρόλο στις εμφανίσεις τους.

Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου, όπως είθισται, με θέμα του dress code το “Gilded Glamour and White Tie”. Σε σχέση με προηγούμενες -απογοητευτικές- χρονιές, μεγάλο ήταν το ποσοστό των καλεσμένων που ακολούθησαν κατά γράμμα τις οδηγίες, και ανέβηκαν τα εμβληματικά σκαλιά του  Metropolitan Museum of Art της Νέας Υόρκης με outfits και beauty looks, εμπνευσμένα από την “Gilded Age”, την εποχή της μεγάλης οικονομικής άνθισης που γνώρισαν οι Η.Π.Α στα τέλη του 19ου αιώνα.

Κυρίαρχη τάση στο μακιγιάζ αναδείχθηκαν τα σκουρόχρωμα κόκκινα χείλη, με δεκάδες celebrities να παρουσιάζουν τη δική τους εκδοχή του διαχρονικού look. Η Maude Apatow, η Simone Ashley και η Kate Moss έκαναν το moody lip look μέρος των Old Hollywood inspired εμφανίσεών τους, ενώ η Karlie Kloss το συνδύασε με μαύρα smokey eyes κάνοντας μια πιο “σκοτεινή”, ’90s inspired εμφάνιση. Η Gigi Hadid από την άλλη, μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες τις βραδιάς, έκανε μία matchy matchy εμφάνιση, συνδυάζοντας το μπορντό χρώμα του Versace συνόλου της με το κραγιόν της.

Όσον αφορά τα μαλλιά, τρεις ήταν οι τάσεις, που ανέδειξε το κόκκινο χαλί. Τα mermaid waves, που θύμιζαν πίνακες του Botticelli, ήταν μία από αυτές, με πολλές καλεσμένες, όπως οι Blake Lively, Kaia Gerber, Phoebe Dynevor, Jung Ho-Yeon και Sophie Turner, να ολοκληρώνουν με αυτό το χτένισμα τις εμφανίσεις τους. Εξίσου αγαπημένο χτένισμα μεταξύ των stars, που παρευρέθηκαν στο φετινό Met Gala, ήταν και το κλασικό bob, με τις Amber Valletta, Emma Chamberlain και Lucy Boynton να επιβεβαιώνουν τη διαχρονική κομψότητά του.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των hair looks ήταν ωστόσο το δίχως άλλο τα λαμπερά hair accessories. Με τιάρες αποφάσισαν να διακοσμήσουν τα μαλλιά τους οι Blake Lively και Emma Chamberlain, ενώ οι Kaia Gerber, Vanessa Hudgens, Karlie Kloss και Maude Apatow στράφηκαν σε εντυπωσιακά hair clips και hair jewels προκειμένου να “υπηρετήσουν” το θέμα του dress code.

Οι πιο eye catching beauty εμφανίσεις τις βραδιάς ήταν εκείνες των Sarah Jessica Parker, Janelle Monáe και Alicia Keys, με την πρώτη να έχει συνδυάσει την Christopher John Rogers τουαλέτα της με ένα headpiece του σχεδιαστή Philip Treacy,τη δεύτερη να έχει ολοκληρώσει την εμφάνισή της με ένα λαμπερό headpiece Ralph Lauren και την τρίτη να έχει διακοσμήσει την πλεξούδα-αλογοουρά της με λαμπερούς “δίσκους”.

Την πιο “ασφαλή” οδό ακολούθησαν οι Hailey Bieber, Emma Stone, Taylor Hill και Miranda Kerr καταφεύγοντας στα πάντα καλαίσθητα topknots και chignons για να ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις τους.

 

 

Πηγή www.harpersbazaar.gr

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!